hYena Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Čaute... Nemilá věc, z ničeho nic nereaguje ručička otáčkoměru, ale absolutně. Na volnoběh je na nule, kdž přidávám plyn, tak pomalu jde nahoru a když plyn pustím, spadne zase na nulu. Při jízdě to samé... Sundal jsem tedy plastový kryt i to plexisklo a zkusil ručičku trochu pootočit a....? Jde jakoby těžce nebo spíše divně... Teď mi to dělá, že prostě se protáčí různě a zastavuje se kde se ji zlíbí,... Co s tím? Moc prosím, jsem na nervy... [upravil dne 9/8/11 od hYena] [upravil dne 12/8/11 od hYena] Citovat
ChouLu Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 me to delalo podobne.. ted uz nejde vubec.. kdysi jsem cetl tady na foru ze je praskla nejaka hridelka v budikach,ale zatim nemam odvahu to rozdelat Citovat
hYena Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 Jdu rozebírat... Jsem v pi*i jak cyp Citovat
command Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Tu je navod: oprava budikov [upravil dne 8/8/11 od command] Citovat
hYena Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 Jsem antitalent na tohle.... Můžu si nějak rozhodit ručičku tachometru? A jak ji když tak vrátit do původní polohy? Mám pocit, že blbě ukazuje rychlost Citovat
ChouLu Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 rucicky jdou vyndat v pohode a pak je tam nasadit z5 ja to pak synchronizoval dle GPS Citovat
hYena Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 Mam to rozebrané,....úplně a moc děkuju za návod. Jen ta ručička otáčkoměru je asi špatná... Citovat
ChouLu Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Rucicka? nebo neco vevnitr? me zajima zda to ma cenu rozebirat a hrabat se v tom nebo za 2ku koupit jiny budiky Citovat
hYena Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 Pošli odkaz kde je koupím, nemůžu se jich dohledat... Chci nové, tady je přidělávané nějaké plasmové osvětlení a nelíbí se mi to Citovat
ChouLu Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Nove stoji v peugeotu neco kolem 15 tisic (ptal jsem se pred cca 2 lety) starsi sezenes na vrakaci popr na ebay a cena je kolem tech 2 Citovat
hYena Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 Aha, tak vím na co šetřit, do té doby jsem bez auta Citovat
hYena Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 Křelov? Tam je prodej těch dílů, že? Děkuju... A jezdit dá, ale.... Blbne to celé, tak mám jen strach,.. [upravil dne 8/8/11 od hYena] Citovat
command Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Ja osobne som budik ktory ukazuje rychlost nastavoval podla radaru co mame na ulici, Otackomer cize budik co ukazuje otacky som nasatvil tak ze som si poznacil kolko otacok ukazuje pri zahriatom motory na volnobehu. Citovat
hYena Odesláno 9. srpen 2011 Autor Odesláno 9. srpen 2011 S tím radarem to tak taky udělám, napadlo mě to hned, jen ho nemám ve městě.... A otáčkoměr je asi kaput. Kupuju nové budíky. Citovat
hYena Odesláno 9. srpen 2011 Autor Odesláno 9. srpen 2011 CO KDYŽ POUŽIJU budíky z benzínu, který má otáčkoměr do 70tis a přelepil bych jen to schéma, kde jsou nakreslené ty hodnoty (budíky), prostě jen ten kousek barevná nahradil z mojeho původního... Otáčky to bude ukazovat dobře, ne? BLBOST, že jo? Tak jinak... Nechám to tak, bude i tak ručička ukazovat správné hodnoty, když budou budíky ne z nafťáku, ale z benzinu? Citovat
command Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Pozor na to ak kupis budiky s vyssim poctom KM ako mas najazdene v aute tak sa ti v riadiacej jednotke prepisu na vyssiu cize ak mas najazdenych 100 tis km a das tam pouzite budiky s 150 tis km tak ti auto bude uz ukazovat len tych 150 tis.km. Ale opacne to nefunguje ak tam das budiky s najazdenymi 50 tis.km tak sa ti v budikoch prepise na 100 tis.km a je to nevratne takze bacha na to. Citovat
hYena Odesláno 9. srpen 2011 Autor Odesláno 9. srpen 2011 A jde to nějak přemazat? A co ty budíky z benzínu do nafty? Citovat
JuloI Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 1,1l 44kw ma vyhodu ze ked idem na 5ku tak rucicka otackomeru a tachometru su rovnobezne takze ked treba rychlost odcitam pomocou otackomera. nastastie ale este tento problem neriesim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.