Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute... Nemilá věc, z ničeho nic nereaguje ručička otáčkoměru, ale absolutně. Na volnoběh je na nule, kdž přidávám plyn, tak pomalu jde nahoru a když plyn pustím, spadne zase na nulu. Při jízdě to samé... Sundal jsem tedy plastový kryt i to plexisklo a zkusil ručičku trochu pootočit a....? Jde jakoby těžce nebo spíše divně... Teď mi to dělá, že prostě se protáčí různě a zastavuje se kde se ji zlíbí,... Co s tím? Moc prosím, jsem na nervy...

[upravil dne 9/8/11 od hYena]

[upravil dne 12/8/11 od hYena]

Odesláno

me to delalo podobne.. ted uz nejde vubec.. kdysi jsem cetl tady na foru ze je praskla nejaka hridelka v budikach,ale zatim nemam odvahu to rozdelat

Odesláno

Jsem antitalent na tohle.... Můžu si nějak rozhodit ručičku tachometru? A jak ji když tak vrátit do původní polohy? Mám pocit, že blbě ukazuje rychlost

Odesláno

Nove stoji v peugeotu neco kolem 15 tisic (ptal jsem se pred cca 2 lety) starsi sezenes na vrakaci popr na ebay a cena je kolem tech 2

Odesláno

Ja osobne som budik ktory ukazuje rychlost nastavoval podla radaru co mame na ulici, Otackomer cize budik co ukazuje otacky som nasatvil tak ze som si poznacil kolko otacok ukazuje pri zahriatom motory na volnobehu.

Odesláno

CO KDYŽ POUŽIJU budíky z benzínu, který má otáčkoměr do 70tis a přelepil bych jen to schéma, kde jsou nakreslené ty hodnoty (budíky), prostě jen ten kousek barevná nahradil z mojeho původního... Otáčky to bude ukazovat dobře, ne?

BLBOST, že jo? Tak jinak... Nechám to tak, bude i tak ručička ukazovat správné hodnoty, když budou budíky ne z nafťáku, ale z benzinu?

Odesláno

Pozor na to ak kupis budiky s vyssim poctom KM ako mas najazdene v aute tak sa ti v riadiacej jednotke prepisu na vyssiu cize ak mas najazdenych 100 tis km a das tam pouzite budiky s 150 tis km tak ti auto bude uz ukazovat len tych 150 tis.km. Ale opacne to nefunguje ak tam das budiky s najazdenymi 50 tis.km tak sa ti v budikoch prepise na 100 tis.km a je to nevratne takze bacha na to.

Odesláno

1,1l 44kw ma vyhodu ze ked idem na 5ku tak rucicka otackomeru a tachometru su rovnobezne takze ked treba rychlost odcitam pomocou otackomera.

nastastie ale este tento problem neriesim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...