Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem byl zase jednou aktivní a chtěl jsem si naistalovat na notas win 7.Mám již od výrobce 2 disky (nebo je jeden rozdělený na C a D(jsem amatér a nepoznám to:)

Win 7 se mi nainstalovaly na D.Na C mám VistyKdyž pouštím notas,tak si musím vybrat jaký OS chci a to se mi nelíbí.

Win 7 chci smazat,protož jsem měl jenom nějakou 30 -ti denní verzi a klíč nemám.

Nejde mi to ale z toho D smazat,prý nemám oprávnění.Co stím?

Odesláno

Jestli máš na tom disku pouze systém, tak nabootuj Visty a dej zformátovat disk. ;)

Edit: samozřejmě myslim zformátovat disk \"D\". :D

Ale tím není vyloučeno, že už se ti ta obrazovka s výběrem operačníh systému nebude zobrazovat. ;)

[upravil dne 8.8.11 od Stifler]

Odesláno

Prihlás sa ako administrátor v OS, ktorý chceš ponechať. Vlastnosti disku, ktorý chceš zmazať/Zabezpečenie/Rozšírené možnosti/Vlastník tu nastav nového vlastníka pre disk a podadresáre. Potom by to malo ísť vymazať. Pri štarte sa to ale stále bude pýtať, ktorý OS chceš bútovať.

Musíš ísť do Vlastnosti počítača/Rozšírené/Štart a zotavenie. V hornej časti nastav default OS Vistu (ak tam nie je) a vypni čas zobrazenia ponuky. Týmto sa ponuka potlačí. Úplné odstránenie W7 z boot ponuky vyžaduje hlbšie znalosti a pre neskúseného je aj nebezpečné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...