Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

At je to s to generalkou jak chce, ten cip by nebyl spatnej, uz kvuli spotrebe.

Trochu se ve vlakne prizivim a zeptam se Strakiho na cip 2,1td epic, vykon zvysovat nechci, ale je u toho motoru mozny cipem snizit spotrebu? Vsechno v motoru se zda byt v poradku, jezdim dlouhodobe za 6,0l/100km.

Odesláno

To nevim na kolik by to slo. Moc rychle nejezdim, ale na spotrebu taky ne. Do prace jezdim 10km a je to hodne do kopce a z kopce a jinak jezdim po dalnici 120-130. Tak nevim za kolik by to mohlo jezdit, urcite za min. Ta spotreba je podle pp, nevim jak moc keca.

O kolik by to mohlo jit? O pul litru?

[upravil dne 9/8/11 od Benžík]

Odesláno

jaj no straki, odbornik to jo, ale kym mu to pride \"nachipovat\" uz bude po dalsej generalke alebo kaput na vrakaci... Proste keine zeit... :(

Odesláno
jaj no straki, odbornik to jo, ale kym mu to pride \"nachipovat\" uz bude po dalsej generalke alebo kaput na vrakaci... Proste keine zeit... :(

:xvul chcel by som teba vidiet ako by si stihal vsetko to co ma on

Odesláno

DERT123, myslim, ze od foxo to nebyla zadna narazka, ale pouhe smutne konstatovani, ze je skoda, ze Straki nestiha, protoze je to opravdovy odbornik uznavany celou komunitou, od ktereho chce chip cely klub...

Odesláno

podla mna sa mu treba castejsie pripomínať a bude to. aj ja som dlhsie cakal a zrazu hop a je to.

to dert123: nebol u teba nahodou teraz v sobotu o piatej rano???:D

Odesláno
podla mna sa mu treba castejsie pripomínať a bude to. aj ja som dlhsie cakal a zrazu hop a je to.

to dert123: nebol u teba nahodou teraz v sobotu o piatej rano???:D

BINGOOOOO

Ale zas ne moc casto.:D:D

Ano u DERTa jsem byl rano a pekne mi zvedal zaludek po dalnici:blicismajlik:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...