Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě na 407 naskakovala tato hláška co asi 100km a po vypnutí motoru a následném nastartování byl opět cca 100 km klid. Diagnostika vypsala snímač ABS zadního pravého kola a protože v servisu kam jezdím měli v tu dobu dovolenou nechal jsem to být až po dovolené. Ale během této doby jsem zjistil že mi občas přibržďuje pravé zadní kolo. Tak jsem lanovody prostříkal a při té příležitosti jsem zjistil že destičky už taky budou potřeba za chvilku vyměnit, tak jsem to udělal hned a po hlášce už najeto cca 1000 km a zatím klid.

[upravil dne 16/10/11 07:54 od Laďa]

Guest Malinkej88
Odesláno

Mě píše PP2000 kód závady U1208, nevíte někdo zkušenější co to přesně znamená?

Guest Malinkej88
Odesláno

Nějak to nemůžu najít, můžeš mim prosím Tě pomoct s odkazem, nebo vysvětlením co to znamená dodělat vypínač na ESP?

Guest Malinkej88
Odesláno

Ano mám a ten může být rozbitý? Nebo třeba jenom pojstka? Začalo mi to hlásit cca 50km po výměně brzdových destiček, ale doufám, že to snad nebude kvůli tomu.

Guest Malinkej88
Odesláno

Honzo a můžeš nám amatérům nastínit jak se ten vypínač mění, jak k němu a jestli je potřeba něco speciálního?

Odesláno

Dnes som sa pozrel pod krytku kde by mali byt kable na ESP ale nic tam nie je :( takze asi je to zbytocne kupovat :bojim Je nejaky možnosť ten vypínač+kable dorobiť za nejakú rozumnú cenu? A kde, len v Peugeot servise? Ak vie niekto poradiť tak by som potreboval vedieť, že v prípade potreby mám vytiahnuť poistku ABS/ESP na motor čerpadla 2* alebo elektroventil ESP/ABS 3* ??? :o

[upravil dne 19/10/11 18:58 od JanoRS]

Guest Malinkej88
Odesláno

A co mám dělat já když mám vypínač funkční a z jistil jsem, že chyba U1208 co mi to píše znamená, že

U1208(počítač detekce podhuštění)

Název kódu závady: Závada: informace o otáčkách motoru : Obdržená hodnota není správná,

Popis diagnostiky: Informace o otáčkách motoru neplatná.

Vyzná se v tom někdo? Nechápu proč svítí ESP/ABS a píše to o detekci podhuštění, otáčkách motoru.

Jak tomu mám rozumnět?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...