Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřebuji poradit občas při jízdě mi naskočí hláška že nejde ESP a ASR a rozsvítí se kontrolka ESP, po opětovném nastartování zhasne a vše funguje. Poradíte kde mám začít hledat závadu?

Odesláno

myslim, ze nie, pretoze mi servisak hovoril, ze to moze byt aj vadne cidlo na niektorom kolese, takze asi len odhadoval.. Ale ze najcastejsie to byva prave brzdovy spinac a nie cidlo. a tak aj bolo...

Odesláno

Tak dnes som napichol auto na diagnostiku a u mňa je tiež problém so spínačom brzdových svetiel.. Konkrétne hlášky:

Počítač motoru - Přechodná závada. Nesoulad mezi 2 spínači brzdových světel. Koherence.

Počítač ABS nebo ESP - Přechodná závada. Závada : Informace hlavního brzdového spínače.

Mám štvorvodičový spínač brzdových svetiel.. Dá sa jednoducho demontovať? Zatiaľ som sa na to nepozeral ale len tak pre predstavu aby som vedel na čo sa mám pripraviť :super

Odesláno

Na dia sa tiež ukázalo prečo mávam niekedy problém že sa dusí motor pri zošliapnutí plynového pedála.. Vadný bude samotný pedál.. Skúšal som ho aj v garáži a keď som ho zošliapol začal sa motor akoby dusiť.. Po chvíli to ale prestalo a už fungoval normálne.. Hláška z diagnostiky :

Počítač motoru - Přechodná závada. Regulace rychlosti vozidla.

• O 2 měsíce později...
Guest Malinkej88
Odesláno

Prosím také o radu, na polubní desce se mi rozsvítila kontrolka ABS/ESP, na dia mi to píše: \"Počítač ABS nebo ESP. Trvalá závada. Závada komunikace s počítačem řízení motoru. Obdržená hodnota není správná.\" Nemáte někdo podobné zkušenosti? Vůbec nevím po čem pátrat, abych tu závadu odstranil. Jde sice smazat, ale ihned po nastartování opět vyskočí.

Už jsem k tomu našel vlastní vlákno, tak pátrám tam...

[upravil dne 10/10/11 12:44 od Malinkej88]

Odesláno
Prosím také o radu, na polubní desce se mi rozsvítila kontrolka ABS/ESP, na dia mi to píše: \"Počítač ABS nebo ESP. Trvalá závada. Závada komunikace s počítačem řízení motoru. Obdržená hodnota není správná.\" Nemáte někdo podobné zkušenosti? Vůbec nevím po čem pátrat, abych tu závadu odstranil. Jde sice smazat, ale ihned po nastartování opět vyskočí.

Už jsem k tomu našel vlastní vlákno, tak pátrám tam...

[upravil dne 10/10/11 12:44 od Malinkej88]

Tak já mám stejný problém, počítač ABS nebo ESP trvalá závada. Na diagnostice závada snímače ZP kola, po výměně pořád stejný problém. Kontrola el. instalace mezi ŘJ a čidlem - bez závad...:(

Takže teď bych potřeboval sehnat stejnou 307mu, která má ABS i ESP a prohodit na zkoušku ŘJ, aby se vyloučil nebo potvrdil problém na ní...

Nebo nenapadá někoho ještě co zkontrolovat? A neměl by někdo ŘJ na půjčení?:aut

Jinak ještě mi bylo řečeno, že 90% těchto 307 co mám já, bylo na svolávačce právě kvůli ŘJ a jejich výměnám. Ta moje ale ne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...