ladas307 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Ahoj, potřebuji poradit občas při jízdě mi naskočí hláška že nejde ESP a ASR a rozsvítí se kontrolka ESP, po opětovném nastartování zhasne a vše funguje. Poradíte kde mám začít hledat závadu? Citovat
ladas307 Odesláno 5. srpen 2011 Autor Odesláno 5. srpen 2011 To bude asi první co udělám, ještě jsem tu narazil na tohle:http://www.peugeot-club.com/topic/65319-esp-zavada-komunikace-s-pocitacem-rizeni-motoru/ Citovat
Honza54 Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 u mě stejná závada, diagnostika u pp205, vadný brzd. spínač, výměna a od té doby vše OK. Citovat
matulo Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 tiez som mal tento problem a bol to tiez brzdovy spinac pod brzd. pedalom, vymena 5 minut, cena 30€ Citovat
ladas307 Odesláno 7. srpen 2011 Autor Odesláno 7. srpen 2011 na diaagnostice se to ukáže co to je a jakou to má souvislost,ten brzdový spínač? Citovat
matulo Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 myslim, ze nie, pretoze mi servisak hovoril, ze to moze byt aj vadne cidlo na niektorom kolese, takze asi len odhadoval.. Ale ze najcastejsie to byva prave brzdovy spinac a nie cidlo. a tak aj bolo... Citovat
AnotherOne Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Na dia ukáže, či to je spínač alebo čidlo. Spínač jednoducho skontroluj tak, či fungujú brzdové svetlá ako majú. Citovat
ladas307 Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 brzdová světla normálně jdou, jk je mám tedy zkontrolovat, až se rozsvítí to ESP a ASR, tak se na ně mám kouknout, zda svítí??? Citovat
AnotherOne Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Áno, ale aj tak to nemusí byť 100% isté. Citovat
ladas307 Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 ok,tak to testnu, dnes jsem jel a celou cestu nic... Citovat
Honza54 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 mě brzdová světla svítila OK, přesto spínač byl fuč, Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Tak dnes som napichol auto na diagnostiku a u mňa je tiež problém so spínačom brzdových svetiel.. Konkrétne hlášky: Počítač motoru - Přechodná závada. Nesoulad mezi 2 spínači brzdových světel. Koherence. Počítač ABS nebo ESP - Přechodná závada. Závada : Informace hlavního brzdového spínače. Mám štvorvodičový spínač brzdových svetiel.. Dá sa jednoducho demontovať? Zatiaľ som sa na to nepozeral ale len tak pre predstavu aby som vedel na čo sa mám pripraviť Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Na dia sa tiež ukázalo prečo mávam niekedy problém že sa dusí motor pri zošliapnutí plynového pedála.. Vadný bude samotný pedál.. Skúšal som ho aj v garáži a keď som ho zošliapol začal sa motor akoby dusiť.. Po chvíli to ale prestalo a už fungoval normálne.. Hláška z diagnostiky : Počítač motoru - Přechodná závada. Regulace rychlosti vozidla. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Spínač sa dá demontovať jednoducho. Odpojiť konektor a spínač pootočiť o cca 90 stupňov a vytiahnuť. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Super.. To som rád.. Tak mi snáď bude stačiť trochu ho prečistiť a bude zase fungovať.. Citovat
Guest Malinkej88 Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 Prosím také o radu, na polubní desce se mi rozsvítila kontrolka ABS/ESP, na dia mi to píše: \"Počítač ABS nebo ESP. Trvalá závada. Závada komunikace s počítačem řízení motoru. Obdržená hodnota není správná.\" Nemáte někdo podobné zkušenosti? Vůbec nevím po čem pátrat, abych tu závadu odstranil. Jde sice smazat, ale ihned po nastartování opět vyskočí. Už jsem k tomu našel vlastní vlákno, tak pátrám tam... [upravil dne 10/10/11 12:44 od Malinkej88] Citovat
Smety Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 Prosím také o radu, na polubní desce se mi rozsvítila kontrolka ABS/ESP, na dia mi to píše: \"Počítač ABS nebo ESP. Trvalá závada. Závada komunikace s počítačem řízení motoru. Obdržená hodnota není správná.\" Nemáte někdo podobné zkušenosti? Vůbec nevím po čem pátrat, abych tu závadu odstranil. Jde sice smazat, ale ihned po nastartování opět vyskočí. Už jsem k tomu našel vlastní vlákno, tak pátrám tam... [upravil dne 10/10/11 12:44 od Malinkej88] Tak já mám stejný problém, počítač ABS nebo ESP trvalá závada. Na diagnostice závada snímače ZP kola, po výměně pořád stejný problém. Kontrola el. instalace mezi ŘJ a čidlem - bez závad... Takže teď bych potřeboval sehnat stejnou 307mu, která má ABS i ESP a prohodit na zkoušku ŘJ, aby se vyloučil nebo potvrdil problém na ní... Nebo nenapadá někoho ještě co zkontrolovat? A neměl by někdo ŘJ na půjčení? Jinak ještě mi bylo řečeno, že 90% těchto 307 co mám já, bylo na svolávačce právě kvůli ŘJ a jejich výměnám. Ta moje ale ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.