punkac Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 nemáte někdo nějaký router navíc? nemusí umět nic extra. Potřebuju to pro kamaráda, který má doma jen jeden noťas a nic víc a nebaví ho furt připojovat RJ45 kabel Prosím, nabídněte nebo doporučte ps: Potřebuji aby WAN konektor byl k připojení k síti pomocí RJ45 konektoru, néé pro ADSL/VDSL RJ11 konektory díky všem za nabídku [upravil dne 4/8/11 od punkac] Citovat
Dadadavid Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Předpokládám,že chce wifi router,neni nic lehčího,než mrknout na aukro a nebo myslím,že Hurvajz takhle občas něco má... jinak na aukru třeba tohle http://aukro.cz/adsl2-wifi-router-d-link-dsl-g664t-1xwlan-4xlan-i1746761155.html [upravil dne 4/8/11 od Dadadavid] Citovat
punkac Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 hmm, tohle je přesně to, co nechci. WAN musí býr RJ45 a né telefoní RJ11 Ale i tak díky Spíše bych chtěl něco od lidí zde..... Jestli mají Citovat
georgegg Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 kolik do toho chceš vrazit?měl bych tu tohle http://www.topag.cz/airlive-wl-5470ap-access-point-802-11b-g-router-4x-lan-1x-wan_d27483.aspx používaný asi dva měsíce, je v záruce [upravil dne 4/8/11 od georgegg] Citovat
Guest KukBuk Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Pokud nikdo nebude mít doma nějaký starší tak bych zašel do obchodu a koupil nový. Dneska už to není žádná cenová pálka. http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400872Z90UBEQZ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Hurvajz má ted jen ADSL modem WELL, jinak nic Citovat
punkac Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 Georg:kolik si za to představuješ? Vypadá to celkem dobře Radek: o tom vím z inzerce to ostatní: O novejch vím, kamarád nechce nic zbytečně drahýho a novýho. V podstatě by to mělo umět WPA2 [upravil dne 4/8/11 od punkac] Citovat
georgegg Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 litr:myslim, nepotřebuju se ho za každou cenu zbavit ale kdyby ho chtěl tak sz Citovat
Marcel00 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 na alze je ich plna r*ť..... http://www.alza.cz/tp-link-tl-wr340g-d155304.htm 439CZK momentalne nemaju http://www.alza.cz/edimax-br-6228nc-d219121.htm 499CZK maju skladom... neviem co je na tom tak draheho... nic jednoduchsie ako zbytocne tri dni o tom na fore vykecavat nieje. staci v alze kupit. to som hladal pol minuty. urcite by som aj lacnejsie nasiel... Citovat
punkac Odesláno 5. srpen 2011 Autor Odesláno 5. srpen 2011 Heleď Marcel00 - nechci nic novýho, hledat nový věci umím taky, je to spíše myšleno, kdyby se někdo zbavoval nepotřebnýho routru třeba po upgrade na jiný (max cena tak 200-250 Kč, ideálně daruji) Než napíšeš, že mi georgge nabídnul 2 měsíce starý router kerej stojí novej asi 1250 Kč za litr (pro mě dobrý, ale scháním pro kamaráda laika, který na tom momentálně není moc dobře a každá kačka se počítá, když nikdo nic mít nebude, bude on do notebooku dál strkat kabel, žíly mu to nepotrhá) To, že si tady s ostatníma členama o tom píšu je čistě naše věc. Na fóru je jinejch ještě zbytečnějších témat tři zadky. Jestli ti to irituje, tak to jednoduše nečti a už vůbec na to nereaguj Navíc i v diskuzi o hovně se můžeš něco dovědět. Třeba kdo co používá, jaký z toho má pocit, proč se toho zbavuje a tak. Proto to není v inzerci, kde se kecy netrpí Citovat
Dave_k Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Měl bych toto. Je plně funkční. Za 250,- je Tvůj. P.S. teď ho mám u bráchy tak musím zjistit v případě zájmu jestli už jej nestřelil. [upravil dne 5/8/11 od Dave_k] Citovat
punkac Odesláno 5. srpen 2011 Autor Odesláno 5. srpen 2011 beru, vice zitra po sz diky moc. ted jsem na pivku Citovat
Marcel00 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Heleď Marcel00 - nechci nic novýho, hledat nový věci umím taky, je to spíše myšleno, kdyby se někdo zbavoval nepotřebnýho routru třeba po upgrade na jiný (max cena tak 200-250 Kč, ideálně daruji) Než napíšeš, že mi georgge nabídnul 2 měsíce starý router kerej stojí novej asi 1250 Kč za litr (pro mě dobrý, ale scháním pro kamaráda laika, který na tom momentálně není moc dobře a každá kačka se počítá, když nikdo nic mít nebude, bude on do notebooku dál strkat kabel, žíly mu to nepotrhá) To, že si tady s ostatníma členama o tom píšu je čistě naše věc. Na fóru je jinejch ještě zbytečnějších témat tři zadky. Jestli ti to irituje, tak to jednoduše nečti a už vůbec na to nereaguj Navíc i v diskuzi o hovně se můžeš něco dovědět. Třeba kdo co používá, jaký z toho má pocit, proč se toho zbavuje a tak. Proto to není v inzerci, kde se kecy netrpí sory len som chcel dat tip na router novy za par supiek v zaruke... neirituje ma to, na fore som rad a prispevky tiez. som uplne v pohode, ak si moj prispevok zle pochipoil tak sa omluvam, mozno som to mal inak stylizovat... a ze je to vasa vec a ze vy si o tom pisete tak som nechcel vstupit do sukromneho vlakna... promin... ze to chces za 200~250Kč si nenapisal ,tak preto to nedorozumenie... dik za pochopenie. a drzim palec a bud v klidu [upravil dne 5/8/11 od Marcel00] Citovat
punkac Odesláno 5. srpen 2011 Autor Odesláno 5. srpen 2011 Marcel00: V pohodě, jen se mi nelíbila ta věta o \"vykecávání trvajícím tři dny\" Ale vše je v poho a jak vidíš, Dave mi nabídnul přesně to, co jsem hledal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.