Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nemáte někdo nějaký router navíc? nemusí umět nic extra. Potřebuju to pro kamaráda, který má doma jen jeden noťas a nic víc a nebaví ho furt připojovat RJ45 kabel :) Prosím, nabídněte nebo doporučte

ps: Potřebuji aby WAN konektor byl k připojení k síti pomocí RJ45 konektoru, néé pro ADSL/VDSL RJ11 konektory

díky všem za nabídku

[upravil dne 4/8/11 od punkac]

Odesláno

hmm, tohle je přesně to, co nechci. WAN musí býr RJ45 a né telefoní RJ11 :papa Ale i tak díky

Spíše bych chtěl něco od lidí zde..... Jestli mají

Odesláno

Georg:kolik si za to představuješ? Vypadá to celkem dobře

Radek: o tom vím z inzerce

to ostatní: O novejch vím, kamarád nechce nic zbytečně drahýho a novýho. V podstatě by to mělo umět WPA2

[upravil dne 4/8/11 od punkac]

Odesláno

Heleď Marcel00 - nechci nic novýho, hledat nový věci umím taky, je to spíše myšleno, kdyby se někdo zbavoval nepotřebnýho routru třeba po upgrade na jiný (max cena tak 200-250 Kč, ideálně daruji)

Než napíšeš, že mi georgge nabídnul 2 měsíce starý router kerej stojí novej asi 1250 Kč za litr (pro mě dobrý, ale scháním pro kamaráda laika, který na tom momentálně není moc dobře a každá kačka se počítá, když nikdo nic mít nebude, bude on do notebooku dál strkat kabel, žíly mu to nepotrhá)

To, že si tady s ostatníma členama o tom píšu je čistě naše věc. Na fóru je jinejch ještě zbytečnějších témat tři zadky. Jestli ti to irituje, tak to jednoduše nečti a už vůbec na to nereaguj :aut

Navíc i v diskuzi o hovně se můžeš něco dovědět. Třeba kdo co používá, jaký z toho má pocit, proč se toho zbavuje a tak.

Proto to není v inzerci, kde se kecy :xvul netrpí

Odesláno

Měl bych toto. Je plně funkční. Za 250,- je Tvůj.

P.S. teď ho mám u bráchy tak musím zjistit v případě zájmu jestli už jej nestřelil. ;)

[upravil dne 5/8/11 od Dave_k]

Odesláno
Heleď Marcel00 - nechci nic novýho, hledat nový věci umím taky, je to spíše myšleno, kdyby se někdo zbavoval nepotřebnýho routru třeba po upgrade na jiný (max cena tak 200-250 Kč, ideálně daruji)

Než napíšeš, že mi georgge nabídnul 2 měsíce starý router kerej stojí novej asi 1250 Kč za litr (pro mě dobrý, ale scháním pro kamaráda laika, který na tom momentálně není moc dobře a každá kačka se počítá, když nikdo nic mít nebude, bude on do notebooku dál strkat kabel, žíly mu to nepotrhá)

To, že si tady s ostatníma členama o tom píšu je čistě naše věc. Na fóru je jinejch ještě zbytečnějších témat tři zadky. Jestli ti to irituje, tak to jednoduše nečti a už vůbec na to nereaguj :aut

Navíc i v diskuzi o hovně se můžeš něco dovědět. Třeba kdo co používá, jaký z toho má pocit, proč se toho zbavuje a tak.

Proto to není v inzerci, kde se kecy :xvul netrpí

sory len som chcel dat tip na router novy za par supiek v zaruke... neirituje ma to, na fore som rad a prispevky tiez. som uplne v pohode, ak si moj prispevok zle pochipoil tak sa omluvam, mozno som to mal inak stylizovat...

a ze je to vasa vec a ze vy si o tom pisete tak som nechcel vstupit do sukromneho vlakna... :nevim promin...

ze to chces za 200~250Kč si nenapisal ,tak preto to nedorozumenie...

dik za pochopenie. a drzim palec a bud v klidu ;):papa

[upravil dne 5/8/11 od Marcel00]

Odesláno

Marcel00: V pohodě, jen se mi nelíbila ta věta o \"vykecávání trvajícím tři dny\" Ale vše je v poho a jak vidíš, Dave mi nabídnul přesně to, co jsem hledal :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...