ziga Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Ahoj pánové,odchází mě na autě setrvak.Potřeboval bych vědět na kolik vyjde nový.auto už asi dlouho mět nebudu tak to chci řešit jednohnotným. Citovat
Marcel00 Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?token=&srchtxt=setrvacnik&srchfield=body&srchuname=&f%5B%5D=20&srchfrom=31536000&filter_distinct=yes&searchsubmit=Hled%E1n%ED dobre ze vravis ze ho ides predat a ze hodlas dat nieco ine aspon ten co ho tu bude kupovat bude vediet aky zotrvak si tam dal Citovat
ziga Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 Co jsem četl tak to snad tak hrozné neni,nebo jo?bohužel rozhodují peníze. Citovat
oddie Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Já ten jednohmoťák vyhodil po měsíci a dal tam novou orig dvouhmotu. Rozdíl to je, a jak prase. Nepozná to jen hluchej. Auto, do kterého někdo nacpal jednohmotu bych nekoupil, nebo za cenu, jako kdyby mělo spojku zcela K.O. Citovat
Ondrej89 Odesláno 21. srpen 2011 Odesláno 21. srpen 2011 Dnes sem dal do auta pevnej setrvák a nepoznal jsem rozdíl! Jen že už to necvrdliká! U mě maximální spokojenost. Celá ta čtyřdílná sada mě vyšla na 9500kč. Lepší než dávat 25 na dvouhmoťák.... Citovat
ozzy56 Odesláno 21. srpen 2011 Odesláno 21. srpen 2011 když světově známá firma vyrábí jednohmotnou náhradu, tak určitě ví,do čeho šla...,pravdou však je,že většina mechošů nebo techniků v servisech vám doporučí zase dát dvouhmotu..., ale podle mne ta jednohmota není žádná hrůza a dá se s ní v pohodě jezdit a na celou spojku a setrvák zapomenout:roker Citovat
Vítek1 Odesláno 21. srpen 2011 Odesláno 21. srpen 2011 me taky cvrdlika a jeste chvili cvrdlikat bude az zacne mlatit pujde ven! ale vemu nejspis celou spojkovou sadu s 2 hmotou luk ted byla treba na aukru za 8500 Citovat
Štolfy Odesláno 4. září 2011 Odesláno 4. září 2011 me taky cvrdlika a jeste chvili cvrdlikat bude az zacne mlatit pujde ven! ale vemu nejspis celou spojkovou sadu s 2 hmotou luk ted byla treba na aukru za 8500 tak to jsme na tom stejně už jsem to taky poptával v pár servisech a dostal jsem se na cca 11 tis. i s prací v autorizovanym servise...ted jen na to nastradat.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.