Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pánové,odchází mě na autě setrvak.Potřeboval bych vědět na kolik vyjde nový.auto už asi dlouho mět nebudu tak to chci řešit jednohnotným.

Odesláno

Já ten jednohmoťák vyhodil po měsíci a dal tam novou orig dvouhmotu. Rozdíl to je, a jak prase. Nepozná to jen hluchej. Auto, do kterého někdo nacpal jednohmotu bych nekoupil, nebo za cenu, jako kdyby mělo spojku zcela K.O.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes sem dal do auta pevnej setrvák a nepoznal jsem rozdíl! Jen že už to necvrdliká! U mě maximální spokojenost. Celá ta čtyřdílná sada mě vyšla na 9500kč. Lepší než dávat 25 na dvouhmoťák....

Odesláno

když světově známá firma vyrábí jednohmotnou náhradu, tak určitě ví,do čeho šla...,pravdou však je,že většina mechošů nebo techniků v servisech vám doporučí zase dát dvouhmotu..., ale podle mne ta jednohmota není žádná hrůza a dá se s ní v pohodě jezdit a na celou spojku a setrvák zapomenout:roker

• O 2 týdny později...
Odesláno
me taky cvrdlika a jeste chvili cvrdlikat bude az zacne mlatit pujde ven! ale vemu nejspis celou spojkovou sadu s 2 hmotou luk ted byla treba na aukru za 8500

tak to jsme na tom stejně :( už jsem to taky poptával v pár servisech a dostal jsem se na cca 11 tis. i s prací v autorizovanym servise...ted jen na to nastradat..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...