Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, dnes ma 206tka (2006, 1,4 benzin) velmi nemilo prekvapila.. Rano som nastartoval v pohode, potom som stal asi hodinu, znova som nastartoval v pohode, znova som stal asi hodinu a znova startovanie v pohode.. Potom ala zacal problem.. Na 2 minuty som zaparkoval a ked som chcel nastartovat auto nic.. Len cvaknutie. Vytiahol som kluc, zamkol odomkol, znova som skusil a znova nic. Znova zamknutie a odomknutie a potom chytilo.. Znova som potom odparkoval a myslel som ze to bol len nejaky drobny zadrhel co casom prejde.. Znova pri startovani bol ale problem, asi 3-4 krat som musel vytiahnut kluc a zamknut a odomknut aby som nastartoval. Teraz som chcel znova nastartovat ale uz absolutne nejde. Cize otocim klucom do startovacej polohy ale auto nic nespravi, len hlasno cvakne v motorovej casti. Ked som mal nastartovane a jazdil som, tak uplne bez problemov, neskapinalo, vykon malo, proste no problem.. Cize by som bol rad za nejake napady co s tym moze byt. Do servisu to dam tak ci tak ale aspon by som chcel vediet na aku palku sa mam pripravit... Dakujem

Odesláno

Pozri, čo robia svetlá - kontrolky, keď sa snažíš štartovať. Napr. si zapni vnútorné osvetlenie - nezabudni vypnúť!!

Ak pohasínajú, tak bude zlý kontakt z baterky (plus alebo mínus).

Ak nepohasínajú, tak može byť zlá spínacia skrinka alebo uhlíky štartéra.

[upravil dne 4.8.2011 od P607Olda]

Odesláno

mas jinej klic od toho auta? zkus druhym klicem nastartovat. mohl by blbnout chip v klici a imobilizer ti nedovoli nastartovat

Odesláno
...Vytiahol som kluc, zamkol odomkol, znova som skusil a znova nic. Znova zamknutie a odomknutie a potom chytilo.. Znova som potom odparkoval a myslel som ze to bol len nejaky drobny zadrhel co casom prejde.. Znova pri startovani bol ale problem, asi 3-4 krat som musel vytiahnut kluc a zamknut a odomknut aby som nastartoval...

Presne takto sa mi chovalo auto predtým než som vymenil baterku v kľúči... :roll

Odesláno

Dakujem za vsetky odpovede.

Zajtra este vyskusam nahradny kluc..

Benzik, cize jedine odtah do servisu hej? Roztlacit by sa to nedalo?

Odesláno

Roztlacit by to slo, nebo muzes vymenit tu civku, taky jde opravit, ale to neni nic moc, musi se rozebrat rozpertlovanim. A nebo odnest do opravy samotnej starter. Taky je vhodny zkusit zmerit merakem jestli spina, jestli je to opravdu civkou. A nebo aspon jeden clovek aby otocil klickem a druhej aby mel ruku na ty civce, je dobre citit, jestli to cvakne v ni.

[upravil dne 4/8/11 od Benžík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...