Saaw Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Zdravim, dnes ma 206tka (2006, 1,4 benzin) velmi nemilo prekvapila.. Rano som nastartoval v pohode, potom som stal asi hodinu, znova som nastartoval v pohode, znova som stal asi hodinu a znova startovanie v pohode.. Potom ala zacal problem.. Na 2 minuty som zaparkoval a ked som chcel nastartovat auto nic.. Len cvaknutie. Vytiahol som kluc, zamkol odomkol, znova som skusil a znova nic. Znova zamknutie a odomknutie a potom chytilo.. Znova som potom odparkoval a myslel som ze to bol len nejaky drobny zadrhel co casom prejde.. Znova pri startovani bol ale problem, asi 3-4 krat som musel vytiahnut kluc a zamknut a odomknut aby som nastartoval. Teraz som chcel znova nastartovat ale uz absolutne nejde. Cize otocim klucom do startovacej polohy ale auto nic nespravi, len hlasno cvakne v motorovej casti. Ked som mal nastartovane a jazdil som, tak uplne bez problemov, neskapinalo, vykon malo, proste no problem.. Cize by som bol rad za nejake napady co s tym moze byt. Do servisu to dam tak ci tak ale aspon by som chcel vediet na aku palku sa mam pripravit... Dakujem Citovat
P607Olda Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Pozri, čo robia svetlá - kontrolky, keď sa snažíš štartovať. Napr. si zapni vnútorné osvetlenie - nezabudni vypnúť!! Ak pohasínajú, tak bude zlý kontakt z baterky (plus alebo mínus). Ak nepohasínajú, tak može byť zlá spínacia skrinka alebo uhlíky štartéra. [upravil dne 4.8.2011 od P607Olda] Citovat
ChouLu Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 mas jinej klic od toho auta? zkus druhym klicem nastartovat. mohl by blbnout chip v klici a imobilizer ti nedovoli nastartovat Citovat
Cinicman Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 ...Vytiahol som kluc, zamkol odomkol, znova som skusil a znova nic. Znova zamknutie a odomknutie a potom chytilo.. Znova som potom odparkoval a myslel som ze to bol len nejaky drobny zadrhel co casom prejde.. Znova pri startovani bol ale problem, asi 3-4 krat som musel vytiahnut kluc a zamknut a odomknut aby som nastartoval... Presne takto sa mi chovalo auto predtým než som vymenil baterku v kľúči... Citovat
godzila.01 Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Tohle dělá kámošovo renault... U něj je to ale způsobeno imobilizérem .... Citovat
zaxon Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 nevím proč tady hned řešíte imobilizer ,co tak podívat se na startér,pokud ti cvaká něco v motoru,tak to může cvakat cívka startéru. Citovat
Gitarista001 Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Ja sa skor pripajam k nazoru zaxona. No minimalne keby sa to stalo mne urcite by som auto aspon roztlacil. Cinicman: Ako moze mat vplyv na imobolizer slaba bateria klucika ? Citovat
Cinicman Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Gitarista001: Neviem. Skús mi to vysvetliť... Ale bolo to presne tak isto... Citovat
Benžík Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Dela to spinac-civka starteru, takovej valecek na boku starteru, vede k nemu kabel od baterky. Nesepne se, jenom cvakne. Citovat
Saaw Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 Dakujem za vsetky odpovede. Zajtra este vyskusam nahradny kluc.. Benzik, cize jedine odtah do servisu hej? Roztlacit by sa to nedalo? Citovat
Benžík Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Roztlacit by to slo, nebo muzes vymenit tu civku, taky jde opravit, ale to neni nic moc, musi se rozebrat rozpertlovanim. A nebo odnest do opravy samotnej starter. Taky je vhodny zkusit zmerit merakem jestli spina, jestli je to opravdu civkou. A nebo aspon jeden clovek aby otocil klickem a druhej aby mel ruku na ty civce, je dobre citit, jestli to cvakne v ni. [upravil dne 4/8/11 od Benžík] Citovat
Gitarista001 Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Gitarista001: Neviem. Skús mi to vysvetliť... Ale bolo to presne tak isto... Ja len tak ze mam klucik v ktorom nemam vobec baterku a ide nastartovat Citovat
ChouLu Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 protoze nemas imobilizer, jelikoz mas auto z 01? Citovat
Gitarista001 Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 co ?? myslel so ze funkcia pipania pri zabudnutom kluciku v zapalovani je sucast imobilizera. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.