Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, môj problém je v tom, že jeden krát fungoval ostrekovač čelného skla a stierače a po druhý krát sa nič nedialo a nefunguje mi to dodnes. čo s tým a kde je chyba? vie niekto poradiť!

206SW D 2004

Odesláno

Huci ti cerpadylko? a zadni funguje?

Cerpadlo najdes na nadrzce dole tedy u praveho kola, necha se nahmatat, pokud huci a nestrika,tak se podivej jestli nemas zlomenou hadicku.

Pokud strika jen vzadu tak bud je vadne cerpadlo nebo spis kontakt.

vedou do toho 2 vodice a otacenim polarity strika bud dopredu nebo dozadu. Takze vzit multimetr a merit :) pokud nic nedelas melo by tam byt 0V, pri prednim bud 12V nebo -12V a u zadniho naopak . snad to chapes

Odesláno

nie, motorček nie je počuť a strieka len zadný ostrekovač. nebude to nakoniec tá horšia stránka veci - vedný kontakt v prepínači?

Odesláno

zacal bych tim ze bych promeril napeti v konektoru u cerpadylka :) musis vyndat takovou dratovou pojistku ve tvaru M a vytahnes konektor :) zmer napeti a bude hned jasno :) pokud tam napeti pri zmacknuti packy neleze,tak je problem nejspis v pacce. koukam ze mas 2004ku,tedy uz MUX (kulate packy) a tam bude cena vcelku astronomicka :(

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Mam podobny problem...

V predu mi strieka voda a v zadu nie ale ked dam ostrek do zadu tak pocut motorcek jak huci ale vodu nestrieka....

V tomto pripade moze byt kde problem ?

Dakujeeem

Odesláno

Někde diravá hadička, mi praskla v gumové chráničce z auta do zadních dveří.

Stačí koupit kousek hadičky a spojku. Vyměnit kousek ze zadního brzdového světla dovnit auta a tam spojit.

• O 9 let později...
Odesláno

Dobrý deň,

Mám problém že predný ostrekovač skla mi strieka ale zadný nie. Pri otočení páčky aby striekal zadný ostrekovač mi ani motor nehučí.

Prosím poraďte mi čo mám robiť.

Mám Peugeot 206/Hatchback 1.1i 44kw

Ďakujem

Odesláno (upraveno)

ahoj, před PP kolem je nádobka ostřikovače, sundej ten plast nad kolem a dostaneš se k čerpadlu, pak vyzkoušej elektriku k němu, čerpadlo se při ostřiku čel. skla točí jedním směrem a při ostřiku vzadu se točí opačně, čerpadlo je do nádržky jen natlačené přes gumovou průchodku

Edit: na vyzkoušení budeš potřebovat pomocníka

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...