libaplodik Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Ahoj. Nevíte co by mohlo mi klepat ze zadní části auta,takové duté bouchání,ale určo to není povolený výfuk a nebo bordel v rezervě Jedná se o SW 2.0 HDI r.v.2004 Děkuji za rady. Libas. Citovat
Sano Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 ja som mal podobny problem a bolo uvolnene kovove oko na zamikani na kufri a pri nerovnostiach to klepalo ... ale ty asi budes mat inde problem Citovat
fifi Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 ja som mal tiež podobný problém, kým som nevymenil gumičky v obručiach na priečnom stabilizátore Citovat
Bobych Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Taky mi vzadu bouchalo, bylo to sedadlo, podložil jsem to celé miralonem a je to ok Citovat
merlin99 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Mne zle vratili naspat dojazdovu rezervu niekde a ta buchala sem tam. Takisto ako nadomnou pisal kolega, pravy sedak dokaze tiez hrkat. Okrem toho aj v kufri bocne kryty buchaju kapanek.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.