-=Michal=- Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 Napsán autorem Xantik =Michal=: mysliš u Tvě 406 II 110PS? A už jsi to četl s tím FAP filtrem? Jestli je to tak, jak to vypadá, tak Ti to udělá pěknej vír v peněžence. Ale aspoň Ti to nedělá vír v nádrži. S tim FAPem jsem v poho. A víš proč ? No protože ho tam jednoduše nemám. Původně ta fáma vznikla u Vašendů, kdy mi poradili (při 80tis předepsané kontrole), a? si nechám FAP zkontrolovat v Peugeotu, protože na to oni nemaj vercajk. Hned jsem tam volal co to bude znamenat a v ten okamžik jsem propadl panice. Bylo mi sděleno, že to bude min za 35litrů, protože mám ještě pravděpodobně ten starší model FAPu, kterej vydrží 80tis a pak je kaputní. Málem mě trefil šlak. Zjiš?oval jsem dál a dál co s tím a pak experty v jiný provozovně Peugeotu napadlo a? jim pošlu mailem VIN. Zjistilo se z něj, že tam FAP nemám. Prej je až v novějších modelech. I mistr tesař se někdy utne, ale tímhle mi Vašendovic pěkně nahnali strach. Mít tam FAP, tak to fakt snad hodim ze srázu a nezabejvám se p*ovinama jako je Bishop`s original. Citovat
Rebik Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 tak to pr, přišel jsi s žádostí a? ti ho zkontrulujeme a já ti vysvětloval od stolu, že to není v našich možnostech tzn. Peugeot, nic jsme nezkoumali ani neiniciovali... Citovat
-=Michal=- Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 Napsán autorem Rebik tak to pr, přišel jsi s žádostí a? ti ho zkontrulujeme a já ti vysvětloval od stolu, že to není v našich možnostech tzn. Peugeot, nic jsme nezkoumali ani neiniciovali... V pohodě, nicméně šlo tehdá o 80tis kontrolu a při tý se hází (alespoň podle manuálu) i vočko na FAP, takže od stolu - nevím, nevím. V každém případě už šetřím na ty rozvody.... , je to přece jen paleta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.