Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2.0 BENZIN. poznamky to nepojede apod. o ty nestojim jde mi o styling a ikdybych mel treba i 1.6 tak pokud koupim kola lehciho razu a zvolim spravne pneu tak si myslim ze rozdil by nebyl tak markantni :super

[upravil dne 31/7/11 od bl@cker]

Odesláno

Pôjsť to pôjde. Ale na našich tankodromoch si vytlčieš raz dva tlmiče a vytrasieš žalúdok. Styling na úkor komfortu? Každý má svoje priority. Najlepšie by boli 21\' disky bez pneumatik.:D:D:D

Odesláno
Pôjsť to pôjde. Ale na našich tankodromoch si vytlčieš raz dva tlmiče a vytrasieš žalúdok. Styling na úkor komfortu? Každý má svoje priority. Najlepšie by boli 21\' disky bez pneumatik.:D:D:D

takze za prvni nerozebiram tu komfort a nejake priority na to sem se neptal. Ze se pokazdy musi najit chytraci. Myslim si ze pneu s velikosti 18 a profilem 40 dnes uz neni zas tak nevidana vec.To ze to odnesou moje tlumice neni opravdu tvoje vec diky :cool:

Odesláno

Měl jsem na 307ce a teď mám na 308ce 17ky a je to naprosto v poho... tzn. 18ky podle mě budou ještě únosný. Nejpřesnější alternativa je 215/40, ještě by šly i 225/40 nebo 205/45. Jinak 205/45 (16ky) jsem měl před časem na xsaře a taktéž úplně v pohodě.

Pak dej foto :D

• O 4 týdny později...
Odesláno
jaké pneu na18\" disk šířky 8\" et34 225/40 ?? nebo stačí 215

U 215/40 i 225/40 se rozdíl obvodu oproti originálnímu 205/55 R16 vejde do 1% (u 215 -0,4%, u 225 +0,8%), takže to máš jedno. Spíš to ET34 je dost velký. Sice 8 palců je dost, ale stejně mi přijde, že budou trochu zalezlý a vzhledem k tý šířce aby neškrtaly uvnitř.

Odesláno

kdyz uz sme se tedy vratili k tomuto tematu ja nakonec koupil 17\" predek 8J zadek 9,5J et 30 vse krasne lemuje s blatnikama jen na jare musim sehnat adekvatni pneu ted jsou tam hole nesmysly :D

[upravil dne 3/9/11 10:01 od bl@cker]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...