RADEK kUČERA Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Dobrý den,mam peugeot 206 1.4hdi ECO a začalo mi blbnout osvětlení budíku.Když otočim kličem palubní deska svítí jasně ale když zapnu světla tak prestane skoro svítit.Vypnu světla a zase krasne všechno svítí.Nevíte někdo čím to bude.Diky za odpovědi Citovat
JuloI Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Robi to uz pri parkovackach alebo az pri stretavacich? Citovat
Gitarista001 Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Neviem ako to mas naprogramovane ale este som nepocul aby niekomu sa rozsvecovala pristrojovka po pootoceni klucikom. Ak by si mal maximalne automaticke zapnutie svetiel, svietili by ti iba predne a zadne svetla a pristojovka az po otoceni packy. Citovat
PouLa Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Nevim jestli si rozumíme ale pokud se v 206 zapnou světla tak se zmírní osvětlení palubní desky..a kdyz se vypnou tak se znovu rozsviti víc...je to tím, že frantíci nepočítají s denním svícením a tak když si v noci rozsvítí světla tak aby je palubovka neoslňovala tolik..můžeš to tak maximálně zvýšit svítivost kolečkem pod volantem. Citovat
Gitarista001 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Toto ma teraz zaujalo . Ja mam svetla na denne svietenie, a aspon u mna to funguje tak ze mi palubka nesvieti pokial nesvietia svetla. Jedine co svieti su hodiny ktore sa po zapnuti svetiel stlmia. Skusim pospekulovat ci by sa nedalo prepojit podsvietenie palubovky prepojit s hodinami Citovat
Gitarista001 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Dobrý den,mam peugeot 206 1.4hdi ECO a začalo mi blbnout osvětlení budíku.Když otočim kličem palubní deska svítí jasně ale když zapnu světla tak prestane skoro svítit.Vypnu světla a zase krasne všechno svítí.Nevíte někdo čím to bude.Diky za odpovědi Teraz ma napadla jedna vec. Nemas nahodou ziarovky v palubke vymenene za led diody ? Led dioda nieje citliva na jemny pokles napatia, ale ak napatie padne pod urcite napatie pod urcitu hranicu vie led dioda neumerne rychlo zmenit svietivost. Citovat
nixberg Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 podle mě, je to jak píše PouLa. Dělá mi to to stejný... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.