Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte o nějakém evropském e-shopu, nebo klasickém obchodu, kde se dá sehnat Peugeot merchandise a jiné \"serepetičky\"? Něco mají na prodejnách, ale s tím co je na e-bay se to nedá srovnat. Bohužel je to většinou Asie či USA a poštovné je kolikrát větší než samotná cena, nemluvím onově zavedeném clu.

CAC-EM-P0021-C038_2.jpg

CAC-EM-P0019-C038_2.jpg

LD15-1.jpg

[upravil dne 26/7/11 od matii]

Odesláno

Že by z Asie bylo nějak závratné poštovné, to je pro mě novinka :) Na ebayi nakupuju už nějakej ten rok a pravdou je, že většina china_stuff tam včetně pošty do ČR (tedy letecky přes půl světa) mě vyjde levněji, než když bych se zvednul, šel si koupit lístek na šalinu a dojel do nejbližšího obchodu tady u nás.

Clo se dá také rozumně s prodejcem dohodnout - napíšeš mu email, objasníš situaci a v 90 % je ochotnej ti vyhovět.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dlouho jsem přemýšlel. Ten první je pěkný, ale ať sem si to představoval kdekoli, vůbec se mi to tam nehodilo. Takže nakonec objednán taky ten druhý. Dám ho nad, nebo vedle čísla 308 na pátých dveřích. Cena i s poštovným cca 120Kč z Číny, ale přes e-bay ... placeno paypalem.

Odesláno

Až tak? No 120 káchlí není tolik, ale docela by to zamrzelo. To mi teda vůbec nenapadlo. Wojtěch to má objednané delší dobu a taky nic, i když to možná leží v Praze. Od té doby co zavedli clo je tam takový nával, že to vyclení trvá kolem 4 týdnů. Teda to mám štěstí, chtěl jsem si objednat ty kovový pedály do 308, ale chtěl jsem s tím malým vyraženým logem Peugeot. No ještě že momentálně na e-bayi nejsou. Dva litry v kanále už by mě pěkně štvaly. Dík za upozornění.

[upravil dne 19/8/11 od matii]

Odesláno

Kdyby to někoho čistě náhodou zajímalo, tak jsem nedávno narazil na ebayi na zajímavé pug sport triko. Bylo za lákavou cenovku, takže sem neváhal. Nyní je doma a výsledek je, si myslím, povedený:

4d5389146735341.jpg a91b5e146735401.jpg 160aa2146735448.jpg ca104e146735514.jpg

Oproti fotkám v aukci na triku přibyly červený \"pruhy\" :D, zřejmě asi našívali na to co bylo po ruce, nicméně jsou docela šik :-)

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...