Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Antonius:

Naopak,to vydržello docela dlouho nezlobit :)

Teď vážně, zkus zatočit tím otočným ovladačem na ventilátor do jiné polohy a pak zmáčknout \"auto\", třeba zrovna v tyhle poloze zlobí.

Odesláno

BBJ: Vďaka za radu :papa, tiež ma to napadlo, že je možno v polohe kde sa akurát spína nejaký ten kontakt tak som s tým točil a teraz som bol na krátku jazdu cca 10km a už to nerobí - tak dúfam, že to bolo presne to - Zatiaľ som nadmieru spokojný s autíčkom tak dúfam, že to tak ostane - no až na to, že mi nejak nenavíja jeden bezpečnostný pás v strede na kraji a dosť sa očucháva lak karoserie v miestach okolo posuvných dverí dole tam kde prilieha gumové tesnenie - ako keby vibrovali dvere alebo boli nejako uvoľnené alebo čo :myslim alebo je to bežná záležitosť ? Aby mi to nakoniec neurobilo v tom mieste nezačalo hrdzavieť :D

Odesláno

Tak super, už som sa bál, že to je nejaká anomália, ale keď je to tak ako mám byť hneď som spokojnejší :D:D:D Asi tie miesta prelepím nejakou odolnou bielou fóliou nech to nezačne hrdzavieť, lebo už teraz je to na bielej fakt vidieť.....:myslim

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Stala sa mi taká vec - večer som natankoval doplna a odstavil auto v garáži. Na druhý deň som nikde nešiel a večer som našiel pod autom vytečenú naftu pod nádržou. Vonku keď som tankoval bolo 10°C, v garáži (v dome) mám približne 20°C - mohlo sa stať, že bola nádrž celkom plná a zvýšením teploty sa zväčšil objem nafty v nádrži až tak, že vytiekla cez nejaké odvzdušňovacie otvory ??? Neviem či to bude tiecť ďalej - dnes má auto manželka a bude to pozorovať. Či mám bežať do servisu ???

Odesláno

bude to asi tím, že nádrž byla moc plná, vejde se do ní 80L, PHM mají v tancích tak 7°, záleží kolik vyteklo :např. voda

Součinitel teplotní objemové roztažnosti vody (Beta) je 0,00018/K; tzn.,že při ohřátí vody o 55K (°C) vzroste její objem o 1%.

Z toho plyne že

1000 ml vody ohřáté o ( delta t!)80oC zvýší svůj objem o 14.4 ml t. j o 1,44 %

Odesláno

Vytieklo málo - taká malá mláka asi deco možno trocha viac, ani to nedotieklo k podlahovej vpusti. Celý deň potom to manželka pozorovala a už ani kvapka - nachodila včera asi 150km. Dnes v noci bolo auto opäť v garáži a ani kvapka...takže problém je vyriešený. Už budem tankovať len po vypnutie pištole, lebo to čo tam dostanem ešte potom aj tak vytečie :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak si jedu z Olomouce a najednou mi začne být větší horko..... klima přestala fungovat. Co se stalo?? Nechal jsem ji oddechnout a už zase funguje. Mám se chystat na to, že mi odchází kompresor?

Odesláno

Nie nedoriešil. Nemám na to nervi ani financie na štýl pokus, omyl. Chladivo tam mám neuniká a aj tak nešla. Teraz mi išla naposledy asi pred mesiacom? Tak nejak. Kompresor mám kúpený a ešte kúpim dehydratátor (vysúšač vzduchu) keď budú peniažky. Mal som systém dosť dlho otvorený, tak mohol naviazať vlhkosť zo vzduchu a tým pádom som ho vyradil z činnosti.

[upravil dne 29/7/13 17:02 od marko306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...