longstarr Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Zdravím.Potřebuji vyměnit homokinetický kloub na P405,ale narazil jsem na problém.Nejde mi povolit matice.Zkoušel jsem golaky s nasazenou asi dvoumetrovou pákou a ani se nehla.Zkoušel jsem to náhřát,ale jenom letlampou.Tak se chci zeptat,jestli nevíte co s tím.A ještě,jestli je lepší měnit jenom kloub nebo celou poloosu.(klepe při plném rejdu při rozjezdu) [upravil dne 27.7.2011 od longstarr] Citovat
georgegg Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 stačí kloub, a ta matka se povoluje s nasazeným kolem Citovat
oddie Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Rázový utahovák a pár minut držet, nebo pořádně dlouhý nástavec na trhací ráčnu a skočit na něj, to má lepší účinek než plynulé tahání. Citovat
longstarr Odesláno 24. červenec 2011 Autor Odesláno 24. červenec 2011 S tou brzdou je to dobrý nápad,ale mám už dole třmen a kulák je uříznutý flexou:D.Už to visí jen na tlumiči a poloose.Když to povoluji,měli to i v knížce, pomocník se zapře tyčí do protivky o šroub.Tahem se tyč ohnula.Vyzkouším sehnat pevnější a bouchnout po tom kladivem.Když to nepomůže,sestavím to dohromady a vyzkouším to zabrzdit. Citovat
longstarr Odesláno 27. červenec 2011 Autor Odesláno 27. červenec 2011 Tak je to vyřešeno.Půjčil jsem pořádný klíč a pořádné kladivo,nasadil kolo.Bum Prásk a matka povolila.Díky za rady:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.