Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém s poklesnutou zadnou nápravou.... Je možné to opraviť, alebo je potrebné niečo vymeniť? Laicky som myslel, že sú to unavené pružiny a v predajni náhradných dielov mi dnes s prekvapením povedali, že 607 nemá v zadu pružiny... Skúste poradiť...vďaka.

Odesláno

To musel být opravdu zkušený prodejce náhradních dílů , co vypustí takovpou pí.....u z úst , tam bych nešel ani pro kapalinu do střikovačů .

A ze srandy mě zajímal názor prdejce , o jakou závadu se jedná :D

Daja

Odesláno

No, som rád, že ste mi potvrdili moju laickú predstavu, ale ako mám postupovať? Je možnosť objednať pružiny? A pod akým číslom?

Kdo to ví, odpoví mi na otázku... Ď.

Odesláno

A co tak uviest aky mas motor, rocnik a podobne? Okrem toho su rozne pruziny, maju rozne oznacenie farieb, trebars 2 zelene, 1 biela, 2 zelene a 1 gastanova - to su farby tych \"zavitov\" na pruzine. Najlepsie bude, ak napises VIN cislo auta a pozriem ti to.

Odesláno

Zaujímalo by ma aj čo tie rôzne farby na pružinách znamenajú a či sa výmenou pružín upraví výška podvozku a jazdné vlastnosti... Dík

Odesláno

Ako vies ze su to pruziny ?

Vozíš v tom 2 t denne ???? Ved to musi niečo vydržať.

Skor by to mohlo byť upevnenie, alebo tlmiče. ale na 405 sa dala zdvihnut naprava, keď bol zadok padnuty.

Boli tak nejake zuby a sa to dvihlo.ale neviem ako na 607. :myslim

Odesláno

No dúfam, že sa to výmenou pružín napraví... Sám sa v tom nevyznám, som laik, ale poklesla náprava, keď mi preťažili príves nadmerným nákladom a odvtedy chytám bruchom na exponovaných výjazdoch, ktoré som dovtedy bez problémov prechádzal...

Ak existuje iná možnosť, hlavne lacnejšia, rád ju privítam.

Kde zistím najlacnejší nákup na pružiny objednávací kód 5102 J4?

(Predtým som mal 605 2,5 Td a to bol iný tank - dodnes rád spomínam...;):papa)

Odesláno

Nechám sa presvedčiť aj na kvalitné, ale ako viem, že najdrahšie sú aj najkvalitnejšie. Nepočul si, že často sú rôzne ceny a stále je to ten istý výrobca, len sa mení krabička, alebo dokonca nápis... Kupoval som axiálne ložiská nad tlmič prednej nápravy a na výber boli pár za 50 eur a pár za 15 eur... Vyzerali rovnako, výrobca ten istý... Ktoré by si si vybral a podľa čooh?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...