Přejít na obsah

vlpol

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 607
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Město
    Detva
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vlpol's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. vlpol

    pneumatiky

    Rozmer 225/55/R16 je originál rozmer podľa TP, tiež ich používam na originál plecháčoch , ale 607 vyzerá ako invalid, alebo ako nedovivinutá 16-ka
  2. vlpol

    zadná náprava

    Nechám sa presvedčiť aj na kvalitné, ale ako viem, že najdrahšie sú aj najkvalitnejšie. Nepočul si, že často sú rôzne ceny a stále je to ten istý výrobca, len sa mení krabička, alebo dokonca nápis... Kupoval som axiálne ložiská nad tlmič prednej nápravy a na výber boli pár za 50 eur a pár za 15 eur... Vyzerali rovnako, výrobca ten istý... Ktoré by si si vybral a podľa čooh?
  3. vlpol

    zadná náprava

    No dúfam, že sa to výmenou pružín napraví... Sám sa v tom nevyznám, som laik, ale poklesla náprava, keď mi preťažili príves nadmerným nákladom a odvtedy chytám bruchom na exponovaných výjazdoch, ktoré som dovtedy bez problémov prechádzal... Ak existuje iná možnosť, hlavne lacnejšia, rád ju privítam. Kde zistím najlacnejší nákup na pružiny objednávací kód 5102 J4? (Predtým som mal 605 2,5 Td a to bol iný tank - dodnes rád spomínam...)
  4. vlpol

    zadná náprava

    Ok, ďakujem, toto mi naozaj pomohlo a teraz už len do realizácie sa pustiť...
  5. vlpol

    zadná náprava

    Zaujímalo by ma aj čo tie rôzne farby na pružinách znamenajú a či sa výmenou pružín upraví výška podvozku a jazdné vlastnosti... Dík
  6. vlpol

    zadná náprava

    OK, mám 607 2,2HDi, 2002, 98kW a VIN-ko : VF39D4HXB92077477
  7. vlpol

    zadná náprava

    No, som rád, že ste mi potvrdili moju laickú predstavu, ale ako mám postupovať? Je možnosť objednať pružiny? A pod akým číslom? Kdo to ví, odpoví mi na otázku... Ď.
  8. Mám problém s poklesnutou zadnou nápravou.... Je možné to opraviť, alebo je potrebné niečo vymeniť? Laicky som myslel, že sú to unavené pružiny a v predajni náhradných dielov mi dnes s prekvapením povedali, že 607 nemá v zadu pružiny... Skúste poradiť...vďaka.
×
×
  • Vytvořit...