býv.hokejista Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Už jsem něco pohledal ale stále v tom ještě tápu. Aby jsem mohl sledovat video na obrazovce tak musím mít externí zařízení, že?. Zkoušel už také někdo pouštět video z mobilního telefonu? Mám v kastlíku 3 vstupy. Mě totiž třeba stará videokamera jde ale mobil ne. Pokud chci moc od toho telefonu prosím o vysvětlení. Děkuji za rady. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 skus aspon napisat o akom mobile je rec Citovat
AnotherOne Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 V zásade by malo ísť akékoľvek zariadenie s kompozitným video výstupom. Citovat
býv.hokejista Odesláno 19. červenec 2011 Autor Odesláno 19. červenec 2011 Zkoušel jsem Nokia X6 ale kabel nebyl origo. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Skús ju pichnúť do normálneho TV. Problém môže byť, že vysiela formát 16:9 a rádio to nevie prepnúť. Citovat
MartinK123 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 ja to zkousel s nokia 82 a OK (pri stani). jako prislusenstvi je jack kabel kde jsou na konci ty cinche (cervenej, bilej, zelenej). Citovat
MotoMoto Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Takže jde o analogový signál (pozor bez úpravy video funguje jen stání, nikoliv jízdě) Většina mobilních telefonů, kromě nějaké Nokia nemohu si vzpomenout na typ) neumožňuje připojit ke klasické televizi. Tedy analogovým vstupem. Takže asi moc úspěchu nebude. Citovat
býv.hokejista Odesláno 20. červenec 2011 Autor Odesláno 20. červenec 2011 Tak sděluji poslední poznatky a jsem nadšen. Nevím jestli jsem objevil Ameriku ale aspoň něco pro ostatní. Včera jsem zkusil připojit mobilní telefon Nokia X6 a originálním videokabelem k třem konektorům co je u CD měniče. Mám v telefonu pár filmů a ono to šlo. Pak jsem ze zvědavosti ještě zkusil Playstation2 a také to fungovalo. Přehrával jsem jen DVD v garáži, takže auto stálo a kabel byl na 220V. Děkuji všem za tipy a rady. Citovat
straki007 Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 Tak uz jenom odblok videa za jizdy a hotovka:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.