Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

že by zvěř neslyšela přijíždějící auto? tak tomu nevěřte, jak píše kolega, pokud je zvěř vyrušená a v pohybu tak jde, potom pokud přechází více kusů, většinou černá zvěř, vodící kus přejde v pohodě ostatní následují a máte ho pod autem , potom bývá hodně případů kdy se zvěř pohybuje těsně u silnice a odskočí bohužel do do silnice, potom jsou tahy zvěře kde s oblibou přechází, je fakt že zvěř při cizím zvuku zastavuje a jistí čichem o co jde, ale to neplatí vždy. Jezdím hodně na rozednění i noc, cesty do práce a zpět, jízda podstatně pomalejší, snažím se sledovat okolí silnice, /ve světlech auta pěkně svítí světla zvěře/ pokud přebíhá zvěř hodně zpomaluji, /většinou se nejedná pouze o jeden kus/ pokud to jde jezdím po prostředku silnice, / větší šance při vyhýbání/ naposledy jsem přejel asi před dvaceti lety psa v obci kdy mi vběhl v zatáčce před auto a hustě pršelo takže jsem se brzdy ani nedotkl, jinak nic a desetitisíce km najeto v nočních hodinách. Osobně takovému zařízení nevěřím, více pomůže opatrná jízda a když už, tak pojištění.

Odesláno

Když jsem srazil svoji 1. srnu tak jsem z toho byl vyklepanej notně. Dneska bych s drobností nárazník, světla, kapota blatník ... asi nejel ani do servisu :D Přijel policajt a říká: \" ... jó pane to jste měl štěstí, minulej tejden tady jeden srazil jelena a to nejel předpisově jkao vy, to byla jiná škoda...:papa ... \"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...