Jamba Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Ahoj ví někdo co znamená hlášení ESP,ASR SYSTEM FAULTY [upravil dne 17/7/2011 22:18 Béďa] Citovat
HonzaZ Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 No nevím, ale chyba ABS snad ne. Myslím, že je to chyba stabilizačního a protiprokluzového systému. Citovat
straki007 Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Pardooon. ja odpovidal systematicky na takovou otazku kterou najdes bez vetsich problemu taky http://translate.google.cz/translate_t?hl=cs&q=ESP,ASR+SYSTEM+FAULTY&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1920&bih=955&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wT Citovat
Jamba Odesláno 18. červenec 2011 Autor Odesláno 18. červenec 2011 Vyřešeno po napíchnutí na PC vadný brzdový spínač. Citovat
Marcel00 Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Pardooon. ja odpovidal systematicky na takovou otazku kterou najdes bez vetsich problemu taky http://translate.google.cz/translate_t?hl=cs&q=ESP,ASR+SYSTEM+FAULTY&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1920&bih=955&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wT :D:D Genialny clovek sa nemyli, jeho omyly su zamerne a predstavuju brany objavov. Citovat
Judes Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Mýliť sa je ľudské, len ten sa nepomýli kto nič nerobí. Citovat
fifi Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 ahojte, chcem sa spýtať, asi je rozdiel, keď píše ESP a ASR faulty a ESP a ABS faulty?.....otázka mám 2004-model ....mám ja asr?, mám taký vodojem, že v zime mi kolesá pri zábere na ľade v pohode prešmykujú...a nevyzerá, že by s tým auto niečo robilo...akurát sa objaví na displeji medzi budíkmi trojuholník so šmýkajúcim sa autom a toť vsjo...uberiem plyn a idem bez prešmykovania ďalej Citovat
AnotherOne Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Máš ASR, ten je podsystém ESP. Myslím, že všetky 407my ho majú v základe. Práve plyn by sa nemal uberať, ASR/ESP sa s tým vysporiada samo dávkovaním správneho výkonu na správne koleso. Citovat
fifi Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 no ja tiež myslím, že by to tak malo byť, ale ESP, ABS všetko funguje v poho, akurát hovorím nie je v zime problém rozbiehať s pretáčajúcimi kolesami, akurát na displeji rozsvieti ten trojuholník Citovat
AnotherOne Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 No úplne bez prešmyku to nebude, až taký dokonalý ten systém nie je. Ide o to aby si sa na ľade bez problému pohol. Na niektorých povrchoch je ASR skôr na škodu, preto sa dá vypnúť. Citovat
fifi Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 a môžem nejako overiť, či skutočne mám aj ASR? podľa vin alebo dajako....lebo ak ho mám a takto funguje tak stojí za prt....pomimo....meral som snímače ABS, ohmmeter nenameral na žiadnom nič....nie sú to nejaké kapacitné snímače? [upravil dne 19/7/11 18:39 fifi] Citovat
AnotherOne Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Určite ho máš, ESP bez ASR nemôže byť, činnosť ti predsa signalizuje kontrolka. Snímače sú hallove sondy, nenameráš na nich nič, len odpor v megaohmoch. Citovat
fifi Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 to ma nenapadlo, mám rozsah naj 2000 k to je dva mega, žeby to bolo tým....skúsim iným merákom....neviete z čoho sa ten snímač skladá? ....cievka, jadro v cievke abo co? Apropo ako funguje ASR, ako znižuje točivý moment na kolesá...? spojkou?..to asi nie...vstrekmi? [upravil dne 19/7/11 20:02 fifi] Citovat
AnotherOne Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 http://cs.wikipedia.org/wiki/Hallova_sonda Ovplyvňuje vstrekovanie a pribrzďuje jednotlivé kolesá. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 jednoduchy pokus... postav sa jednym kolesom na ladovu plochu a druhe koleso je na asfalte... bez asr by si sa nepohol, nakolko diferencial by daval do zaberu prave to koleso na lade... s asr sa krasne pohnes do predu. koleso trocha smykat bude co je v poriadku ale pohnes sa krasne dopredu... Citovat
pyrone Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 postav sa jednym kolesom na ladovu plochu a druhe koleso je na asfalte... myslis ze mu nebudu nadavat na zimaku ked bude skusat ASR-ko? alebo uz u vas mrzlo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.