Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

fotky asi casem udelam, uz jsem takovy [www.skodovka.info]. porad si rikam, ze se ke spolehlivosti nebudu vyjadrovat, jsem povercivy :D zatim uplna spokojenost a hlavne dobrej pocit z tech 5ti * v narazovych testech a ze kolem nas je par pytlu, byt doufam, ze se nam nehody vyhnou [klep klep]. sranda je, ze jsem dneska videl asi dva peugeoty a jeden fiat :o]]]

Odesláno

Začneš si všímat kolik jich jezdí, já si pomalu nevšiml a jen teď na sídlišti 3x C8 1x Phedra a 2x 807 :-)))).

fotky asi casem udelam, uz jsem takovy [www.skodovka.info]. porad si rikam, ze se ke spolehlivosti nebudu vyjadrovat, jsem povercivy :D zatim uplna spokojenost a hlavne dobrej pocit z tech 5ti * v narazovych testech a ze kolem nas je par pytlu, byt doufam, ze se nam nehody vyhnou [klep klep]. sranda je, ze jsem dneska videl asi dva peugeoty a jeden fiat :o]]]
Odesláno

Neboj, u benzínu se klepat až tak nemusíš. Hlavně kontroluj olej, žere ho jak kráva :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takze panove, jak jsem slibil, tak cinim, podarilo sem mi vzpomenout a cestou z mycky jsem premluvil fotak a udelal par snimku. Jinak to jezdi v zime jako prase :mad:

jinak musim priznat, ze barva, stupen vybavy a hlavne motor se mi libi cim dal vic! zlatej benzinak! zlata vybava bez destovyho senzoru a elektrickych dveri. jediny, co bych kvuli zene uvital by byly cidla vpredu a mozna xenony misto H7, idkyz se spravnejma zarovkama se to da v pohode prezit :D mam to auto cim dal vic rad.

btw. parkovani - predchozi auto Renault Megane Scenic [1997] byl o 60 cm kratsi a par desitek cm uzsi. S timhle zaparkovat u nas v ulici, to uz je teda opravdu lahudka :D:D:D

pomeranc3.jpg

pomeranc2.jpg

pomeranc1.jpg

[upravil dne 7/2/13 23:17 od Komar1981]

[upravil dne 7/2/13 23:21 od Komar1981]

Odesláno

Nemáš dešťový senzor? Já myslel že to mají všechny :myslim Taky bych bral vozidlo bez dešťáku, pěkně mně se...e:bacha Ale ostatní věci co mám tak bych neměnil.

A jak píšeš, zlatej benzín :super

Držáček na mobil mám stejně jak ty :mrk

Jáč, hezké vozidlo.:papa

[upravil dne 8/2/13 08:41 od Tango C8]

Odesláno

Nie nemali všetky dažďový senzor. Existovali aj autá \"social edition\" ktoré mali toho ešte menej :)

Ja by som s elektriky oželel navi, ale s ňou to vypadá lepšie.

Inak peknučká C8. :super

[upravil dne 8/2/13 23:10 od marko306]

Odesláno

Tak ešte raz vitaj...

Pekná C8...vyzerá že má slušnú výbavu, zvlaštne že tam nieje aj tempomat...:myslim

Posuvné dvere a sedačky sú v elektrike??

Ročník a motorizáciu doporučujem dať do podpisu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...