marko306 Odesláno 3. duben 2013 Autor Odesláno 3. duben 2013 Tá fotka oproti slnku, je ako z reklami na Ulysse Citovat
Komar1981 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 setkání dvou generací...Myslim, ze si novou generaci vsechny znacky znacne polepsily co se designu tyka [a nejen toho ] Citovat
Komar1981 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Btw. pamatujete na ty fotky, co jsem sem pred casem daval? Tak si na nich ted predstavte ryhu pres cely auto dokola od klicu nejakyho chudaka. Na kapote az na bily podklad, cely auto kolem dokola peclive. Hnaty aby mu uhnily a podvozku aby se mu chytla plisen. Citovat
Tango C8 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Btw. pamatujete na ty fotky, co jsem sem pred casem daval? Tak si na nich ted predstavte ryhu pres cely auto dokola od klicu nejakyho chudaka. Na kapote az na bily podklad, cely auto kolem dokola peclive. Hnaty aby mu uhnily a podvozku aby se mu chytla plisen. Nestál si blbě, třeba? Asi důchodce nemohl kolem projít z nákupem a tak ti to označil. Dopadlo jenom tvoje tak nebo taky jiné v okolí? Citovat
marko306 Odesláno 3. duben 2013 Autor Odesláno 3. duben 2013 Predpokladám, že to sú závistlivci zo sídliska. Citovat
Stapaka Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 To nas... Popravdě, mám z toho už dopředu taky trochu obavy. Dneska je spoustu jedinců, co nemají úctu k ničemu. Ještě navíc, když to patří někomu jinému ... Citovat
Komar1981 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Tango, je to vzaty cely dokola. Na kapote se mohl oprit, tak je to tam hodne, boky a dvere jsou min, to uz mrzak nemel silu. A jestli jsem nekomu prekazel, to nevim, ja se vzdycky snazim parkovat co nejslusnejc, ikdyz to v ulici stoji za starou backoru. To jsou tu jini borci, co ti bloknou auto, stoji tam se zabrzdenym autem celou noc a povazoujou to za pohodu. Nebo jak stoji v druhe rade, tak si nechaj jeste kilometr odstup a ja s busem sotva projedu. No nic. Snad uz bude brzy teplo, zkusim lak v tuzce a lesticku, jestli to zamaskuje. Citovat
Ferenz Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Zrovna dnes a zítra máme od firmy školení na leštění aut a likvidaci podobných událostí jaké tě postihly. Když budeš chtít tak písni a můžu Ti k tomu říct víc. Citovat
Komar1981 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Diky moc za nabidku, mrknu, co bych mohl zvladnout sam a chystam se do mistni prodejny laku, potrebuju z nich vytahnout, jestli mi jsou schopni mixnout moji specialni barvu na Rapida do spreje a pri te prilezitosti se optam na nejakou moznost laku v tuzce nebo necem podobnym. Uvidime... Citovat
Ferenz Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Co jsem dnes viděl tak se to při dobrym postupu dá luxusně zlikvidovat.Jen co vyleze sluníčko....snad už brzy tak se na to taky dám :-) Citovat
uran_Pb Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 irská dopravní policie používá i Ulyssáky Citovat
Stapaka Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Žejo, a já tam v první chvíli čtu \"TRAFIC CORPS CÁRA CO CHÁTRÁ\" ...:D:D [upravil dne 9/4/13 21:30 od Stapaka] Citovat
Tango C8 Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Nahánět vtomhle někoho po okreskách, to musí být zábava:D Citovat
adraj Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 tak jednu fotečku přidám po umytí.To za Lančií je taky ještě moje:D. Víc fotek je na sekci naše káry [upravil dne 26/4/13 05:41 od adraj] Citovat
Juve Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Na tom malom ti chýbajú priečniky...:P:D Citovat
Tango C8 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Adraj: co ty stěrače? Nevypadá že by zrovna pršelo:D Citovat
Tango C8 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 kadaver: modelek nemá hagusy a má černé lišty, takže nic moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.