Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Btw. pamatujete na ty fotky, co jsem sem pred casem daval? Tak si na nich ted predstavte ryhu pres cely auto dokola od klicu nejakyho chudaka. Na kapote az na bily podklad, cely auto kolem dokola peclive. Hnaty aby mu uhnily a podvozku aby se mu chytla plisen. :fnuk

Odesláno
Btw. pamatujete na ty fotky, co jsem sem pred casem daval? Tak si na nich ted predstavte ryhu pres cely auto dokola od klicu nejakyho chudaka. Na kapote az na bily podklad, cely auto kolem dokola peclive. Hnaty aby mu uhnily a podvozku aby se mu chytla plisen. :fnuk

Nestál si blbě, třeba? Asi důchodce nemohl kolem projít z nákupem a tak ti to označil.:myslim Dopadlo jenom tvoje tak nebo taky jiné v okolí?

Odesláno

To nas... Popravdě, mám z toho už dopředu taky trochu obavy. Dneska je spoustu jedinců, co nemají úctu k ničemu.

Ještě navíc, když to patří někomu jinému ...:bacha

Odesláno

Tango, je to vzaty cely dokola. Na kapote se mohl oprit, tak je to tam hodne, boky a dvere jsou min, to uz mrzak nemel silu. A jestli jsem nekomu prekazel, to nevim, ja se vzdycky snazim parkovat co nejslusnejc, ikdyz to v ulici stoji za starou backoru. To jsou tu jini borci, co ti bloknou auto, stoji tam se zabrzdenym autem celou noc a povazoujou to za pohodu. Nebo jak stoji v druhe rade, tak si nechaj jeste kilometr odstup a ja s busem sotva projedu. No nic. Snad uz bude brzy teplo, zkusim lak v tuzce a lesticku, jestli to zamaskuje. :(

Odesláno

Zrovna dnes a zítra máme od firmy školení na leštění aut a likvidaci podobných událostí jaké tě postihly. Když budeš chtít tak písni a můžu Ti k tomu říct víc.

Odesláno

Diky moc za nabidku, mrknu, co bych mohl zvladnout sam a chystam se do mistni prodejny laku, potrebuju z nich vytahnout, jestli mi jsou schopni mixnout moji specialni barvu na Rapida do spreje a pri te prilezitosti se optam na nejakou moznost laku v tuzce nebo necem podobnym. Uvidime...

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak jednu fotečku přidám po umytí.To za Lančií je taky ještě moje:D. Víc fotek je na sekci naše káry

post-13347-14109630908563_thumb.jpg

[upravil dne 26/4/13 05:41 od adraj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...