Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Mobyho P306-2.0HDi aneb jak řikaj kámoši:hodně dobrej insajd-máme po STK a vše je OK

Recommended Posts

Odesláno

projekt zajímavý,ale tak pěkný to auto jako když to děda pustil z ruky už nebude..tenhle nárazník na to vůbec nesedí,kola-proč takovýhle netvory? když tak Cyclon :) sníženej podvozek? Tenhle motor je dost těžkej, z předního uložení nápravy v kombinaci tohodle podvozku moc nezbyde..celkem zajímavý přístup..když odejdou,tak odejdou..ale proč ne..jen můj názor..takže vesele dál,tahle barva tomu autu sedí ;)

Odesláno

takže postupně: 1000lidí tisíc chutí=takže nárazník se mě osobně líbí.

kola:na nich odjelo auto už ze salonu

a podvozek? drží až odejde dá se pravděpodobně stavák.

Odesláno

A ja uz Ti to sem ale napisu ! :D

Spontální není české slovo, asi máš na mysli spontánní ;)

www.slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/spontannost

[upravil dne 31/5/12 16:55 od Stibto]

Odesláno

Takže už tu odkaz mam.:D Takže EDIT a jen poděkování za promo Mobymu.:D A sem ráda, že je spokojenej.;) Další fotky má u sebe, tak třeba ještě nějaký přihodí.;)

[upravil dne 4/6/12 23:04 od Agia]

Odesláno

agijko zlatíčko už tady dávno ten odkaz máš:aut

no a aby se neřeklo tak přidám i jedno společný foto, aneb generační posun

[upravil dne 5/6/12 00:04 od Moby89]

post-31792-14109624838445_thumb.jpg

Odesláno

Sakra.:D Ale tak, opakování, matka moudrosti, ne?:D Pardon.:mad: Musíme udělat nový, ať můžu změnit odkaz a nevypadá to tak blbě.:D

EDITED :D

[upravil dne 4/6/12 23:05 od Agia]

Odesláno

Moby, mlhovky mám přichystaný. Takže pokud tvůj zájem trvá, naložím je do auta a vezmu na sraz :) Což takhle udělat nějakou společnou fotečku od profesionálky na sraze? Máme to skoro stejný :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

dneska vyměnen levý přední tlumič(BYL PŮVODNÍ), nahrazen značkou LIP GAS(neznam nesháněl jsem já, ale cena +-1100,- za plynovej tlumič se mi líbila), dál mě po 12ti letech opustil přední silemblok na motoru. A řikám Vám kdo na 306tkách vymejšlel nápravy(poloosu zaaretovanou takovýma malýma blbým šroubkama) by zasloužil přes hubu:D:D

Odesláno

jj, souhlasim s Radimem. Mně prdlo péro na 406ce a měnil jsem zrovna obě pružiny a při té příležitosti i obě horní uložení tlumičů - ta byla úplně na šrot. :roll

Odesláno
dneska vyměnen levý přední tlumič(BYL PŮVODNÍ), nahrazen značkou LIP GAS(neznam nesháněl jsem já, ale cena +-1100,- za plynovej tlumič se mi líbila), dál mě po 12ti letech opustil přední silemblok na motoru. A řikám Vám kdo na 306tkách vymejšlel nápravy(poloosu zaaretovanou takovýma malýma blbým šroubkama) by zasloužil přes hubu:D:D

takhle zkurvene zaaretovanou poloosu mam i ja :D :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...