command Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Zdravim, vcera som menil spojku a mam par otazok, po vymene spojky mi spojka zacala zaberat uplne hore, je to normalne? A je jedno ako vlozim lamelu pod pritlacny veniec myslim tym ktorou stranou alebo je to jedno? Auto mi ide v pohode akurat mi vadi to zaberanie spojky. A este mi pri hodenej rychlosti zacalo hadzat paku tak jemne hore dole, moze to robit aj spodny silentblok na motore alebo to moze byt aj v niecom inom? Ozaj ako spoznam ze je to samonastavovacie lanko? [upravil dne 15/7/11 07:01 command] Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 není jedno,jak dáš lamelu, z jedné strany bývá delší osazení samoštelovací lanko NEMA na konci u převodovky závit a matici Citovat
mxmen Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 lamela delsim osazenim k prevodovce Citovat
syrrius Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Zdravim. Pisu sem abych nemusel zakládat nové tema. cca 3 mesice zpet jsem nechal menit spojku(rosipalo se lozisko a lamely uz taky doslouzily) vymena provedena v poradku jen jsem byl upozornen na doslouzily samostav lanka spojky. behem tech 3 mesicu se zacal od spojky ozivat klepavy zvuk, pokud jsem jen jemne seslapl spojku klepot utichl. dnes jsem vymenil lanko za nove(bez samostavu tj. nastavitelne) a pedal jde hodne ztuha. pokud se uz hybu je to relativne v poradku ale rozjezd je dosti obtizny.pedal jde totiz do jedne poloviny hodne ztezka a pak jakoby se propadl... chtel bych vás poprosit o navod k serizení a nastavení spojky.... diky za odpovedi :-) Citovat
command Odesláno 18. červenec 2011 Autor Odesláno 18. červenec 2011 lamela delsim osazenim k prevodovceA keby som to dal naopak co by sa stalo? Auto ide v pohode vobec som nepozeral na to ci som ju dl tak alebo tak ma to netuklo ze je z jednej strany ina. Skor som mal problem ze sa mi v poloose na pravej strane zlomila pruzina co odtlaca poloos od hriadela, ale nastastie som nasiel este v domacich zasobach inak nezohnatelna vec taka obycajna pruzinka. Samozrejme v Peugeote vobec nic a na vrakoviskach ponukaju len cele poloosi aj s hriadelom. Citovat
Tommy002 Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Co spojkový lanko???Taky jsi ho měnil??? Citovat
command Odesláno 20. červenec 2011 Autor Odesláno 20. červenec 2011 Co spojkový lanko???Taky jsi ho měnil???Spojkove lanko nie po dlhsom case sa mi nastavilo skoro tak isto ako to bolo pri povodnej spojke takze pohoda. Citovat
beloh47 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Mam na P206 necelých 60000 km a automechanik povedal že mi odchádza spojka. Je to reálne? a ešte niečo kupoval som ho pred dvomi mesiacmi ojazdené z predajne PEUGEOT, môže sa to kvalifikovať ako skrytá vada???? Citovat
Gitarista001 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 60 000 km mi pride dost malo. Ja som musel menit spojku koli lozisku po 120 000 km aj to len KO lozisku. Inak si dopis do podpisu aky mas motor. Inak co sa tyka tvojho aktualneho podpisu pochybujem ze mas sedan Citovat
command Odesláno 29. červenec 2011 Autor Odesláno 29. červenec 2011 Mne sa tych 60 tis zda tiez malo menil som komplet spojku po 148 tis ale spojka bola este ako tak len lozisko koncilo, ale pre istotu som vymenil celu spojku. Citovat
Geoorges Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 Zdravím mám problém po výměně spojky komplet když je auto ve vzduchu řadit jde krásně jak se však sundá že zvedáku jako by spojka nevystavovala prosím o radu Peogeot 206 1.4hdi. Díky moc Citovat
Ferry Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 jestli je tam lanko se samostavem, patrne bude spatne nastavenej nebo nejak zaseknutej Geoorges ohodnotil 1 Citovat
Geoorges Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 (upraveno) Zdravím je to tak lanko vyměněno a je vše v poradku. Díky Upraveno 19. srpen 2024 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.