Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chtěl bych zjistit, co mám v au?áku za typ ŘJ, ale jak ji vyndat?? Mám ji v tom černým plastovým obalu a nevím, jak s ní ven. Nebo, případně, jak zjistit, co je zač?

Děkuju.

Odesláno

Hmmm, asi dělám něco blbě.. Víko odklopím, kabel odpojím, ale co pak? Můžu to vytáhnout zevnitř toho obalu, nebo je to ŘJ+obal? Asi se vyjadřuju blbě, ale jak to popsat líp.. No, zkrátka, zdá se, že je to v takový odklápěcí krabici a já nevím, jestli se to z ní dá vyndat, nebo se musí vyndat i ta krabice..:D

Odesláno

Tak. A dá se to vyndat, i když je wenku zima a člověk má prokřehlý ruce :D (jako já minulej rok v únoru) Bacha, byl jsem upozorněn, že se může při odpojení a zpětným připojení ECU taky auto zablokovat ...

PS teď mi ECu na 1.4ku z rv98 leží doma ve sklepě. Prej jde opravit ...

[Editován dne 28/2/05 Jezkovi.voci]

Odesláno

Nic proti, ale tusim, ze odklopit viko, odpojit kabel a pak je tam jeste nekde sroub - delal jsem to na 306ce asi pred rokem a neco - ale vzpominam si, ze byl nekde, kde byl k nemu pekne debilni pristup :)

S tou \"opravou\" se mi to nezda a mam pocit, ze se mi taky nekde jedna \"vali\", spolu se zapaklovaci civko :D

[Editován dne 28/2/05 Sepp]

Odesláno

Ja jsem tam teda sroub nemel... U me je RJ hlinikovy pouzdro s zebrama jako pasivni chladic, a jde po odpojeni kabelu vytahnout z ty umelohmotny prihradky. A uvnitr toho hlinkovyho pouzdra je plosnak zalitej gumou...

Odesláno

Aha,

tak děkuju moc. Vypadá to na ten šroub, protože nejde ven ani náhodou. Až bude trochu líp, tak se na to podívám. Chci vědět, jakej mám typ - proto ty obštrukce. Děkuju moc všem!

Odesláno

Jezisi - to je snad jasne i malemu diteti ;):P

Ikdyz kdo vi co mas za auto - ja tam mam jen jednu baterku - tedy pokud nemas namysli i tu prirucni ve schrance :D

[Editován dne 1/3/05 Sepp]

Odesláno
Napsán autorem gvg

Ahoj, chtěl bych zjistit, co mám v au?áku za typ ŘJ, ale jak ji vyndat?? Mám ji v tom černým plastovým obalu a nevím, jak s ní ven. Nebo, případně, jak zjistit, co je zač?

Děkuju.

306.frikulin.com

v návodech najdeš fotky rozebrané jednotky. Odpojíš baterku počkáš chvilku, vytakáš kabely, čtyři malé šroubky v krajích jednotky, k tomu poslednímu přístup jak k penězům. Zároveň drží zavřenou jednotku,. Je to zalepené těsněním tak se musí odtrhnout od sebe.

Odesláno
Napsán autorem Jezkovi.voci

Offtopic dotaz na Vectora: Kdypak budou na frikulínovi fota ze Spálova? Necenzoravaný ? :)

No to nevim , protože sem něják neschopnej .... teda to už ví každej, ale teď sem ještě neschopnej si na to udělat čas..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...