gvg Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Ahoj, chtěl bych zjistit, co mám v au?áku za typ ŘJ, ale jak ji vyndat?? Mám ji v tom černým plastovým obalu a nevím, jak s ní ven. Nebo, případně, jak zjistit, co je zač? Děkuju. Citovat
Hnipak Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 V cernym plastovym \"obalu\"? Odklopit viko, vypojit kabel a pak vytahnout.... Citovat
gvg Odesláno 28. únor 2005 Autor Odesláno 28. únor 2005 Hmmm, asi dělám něco blbě.. Víko odklopím, kabel odpojím, ale co pak? Můžu to vytáhnout zevnitř toho obalu, nebo je to ŘJ+obal? Asi se vyjadřuju blbě, ale jak to popsat líp.. No, zkrátka, zdá se, že je to v takový odklápěcí krabici a já nevím, jestli se to z ní dá vyndat, nebo se musí vyndat i ta krabice.. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Tak. A dá se to vyndat, i když je wenku zima a člověk má prokřehlý ruce (jako já minulej rok v únoru) Bacha, byl jsem upozorněn, že se může při odpojení a zpětným připojení ECU taky auto zablokovat ... PS teď mi ECu na 1.4ku z rv98 leží doma ve sklepě. Prej jde opravit ... [Editován dne 28/2/05 Jezkovi.voci] Citovat
Sepp Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Nic proti, ale tusim, ze odklopit viko, odpojit kabel a pak je tam jeste nekde sroub - delal jsem to na 306ce asi pred rokem a neco - ale vzpominam si, ze byl nekde, kde byl k nemu pekne debilni pristup S tou \"opravou\" se mi to nezda a mam pocit, ze se mi taky nekde jedna \"vali\", spolu se zapaklovaci civko [Editován dne 28/2/05 Sepp] Citovat
Hnipak Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Ja jsem tam teda sroub nemel... U me je RJ hlinikovy pouzdro s zebrama jako pasivni chladic, a jde po odpojeni kabelu vytahnout z ty umelohmotny prihradky. A uvnitr toho hlinkovyho pouzdra je plosnak zalitej gumou... Citovat
Sepp Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Je mozny, ze jsem delal vice veci a ve vzpominkach se mi to spojilo v jednu akci Citovat
gvg Odesláno 28. únor 2005 Autor Odesláno 28. únor 2005 Aha, tak děkuju moc. Vypadá to na ten šroub, protože nejde ven ani náhodou. Až bude trochu líp, tak se na to podívám. Chci vědět, jakej mám typ - proto ty obštrukce. Děkuju moc všem! Citovat
hloze-ja Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Jeste bych radsi pred odpojenim RJ odpojil baterky, ne? Nemohlo by se to nahodou zkratovat. Kdyz se treba budou trast ruce? Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Pred manipulaci s RJ se urcite doporucuje nejprve odpojit baterii Citovat
Sepp Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Jezisi - to je snad jasne i malemu diteti Ikdyz kdo vi co mas za auto - ja tam mam jen jednu baterku - tedy pokud nemas namysli i tu prirucni ve schrance [Editován dne 1/3/05 Sepp] Citovat
hloze-ja Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Ta sorry, chtel jsem bejt taky chytrej :D Citovat
vector Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Napsán autorem gvg Ahoj, chtěl bych zjistit, co mám v au?áku za typ ŘJ, ale jak ji vyndat?? Mám ji v tom černým plastovým obalu a nevím, jak s ní ven. Nebo, případně, jak zjistit, co je zač? Děkuju. 306.frikulin.com v návodech najdeš fotky rozebrané jednotky. Odpojíš baterku počkáš chvilku, vytakáš kabely, čtyři malé šroubky v krajích jednotky, k tomu poslednímu přístup jak k penězům. Zároveň drží zavřenou jednotku,. Je to zalepené těsněním tak se musí odtrhnout od sebe. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Offtopic dotaz na Vectora: Kdypak budou na frikulínovi fota ze Spálova? Necenzoravaný ? Citovat
vector Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Napsán autorem Jezkovi.voci Offtopic dotaz na Vectora: Kdypak budou na frikulínovi fota ze Spálova? Necenzoravaný ? No to nevim , protože sem něják neschopnej .... teda to už ví každej, ale teď sem ještě neschopnej si na to udělat čas.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.