Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdars, mam dorabanu sadi HID H1 6000k a som sa rozhodol dať do pôvodného stavu. Problém je v tom že neviem ako to má vyzerať v pôvodnom stave. Pozeral som na tu spleť káblov ale nevidel som konektory na orig. žiarovku.:myslim

Odesláno

Konektory resp. len napichovačky sú na samotnej pätici žiarovky vnútri svetla. Odpoj všetko čo sa dá a zostanú ti len dva drôtiky s napichovačkou na konci vo vnútri svetla. Pripoj ich na päticu žiarovky a hotovo.

Platil si pokutu?

Odesláno

Neplatil, ale som bol ďalej a v odraze predomnou stojacého auta som zistil že mi jedna nesvieti. Keďže som nemal nahradnú lebo vieme koľko stojí výbojka tak som šiel len s jednou. Keďže nemám denné svietenie a svietim nonstop tak mi budú odchádzať veľmi rýchlo čo nieje lacný špás a to nehovorim že niesú homologizované a bolo otázkou času kedy ma stopne nejaký iniciatívny policajt. Takže teraz sa rozhodujem medzi Osram nightbraker alebo Philips.

Odesláno
Neplatil, ale som bol ďalej a v odraze predomnou stojacého auta som zistil že mi jedna nesvieti. Keďže som nemal nahradnú lebo vieme koľko stojí výbojka tak som šiel len s jednou. Keďže nemám denné svietenie a svietim nonstop tak mi budú odchádzať veľmi rýchlo čo nieje lacný špás a to nehovorim že niesú homologizované a bolo otázkou času kedy ma stopne nejaký iniciatívny policajt. Takže teraz sa rozhodujem medzi Osram nightbraker alebo Philips.

vybojka stoji 10-15 euro.mne v kuse vydrzala 2 roky.jazdim kazdy den.tie ziarovky co za nieco stoja niesu tiez zadarmo.

Odesláno
Nazdars, mam dorabanu sadi HID H1 6000k a som sa rozhodol dať do pôvodného stavu. Problém je v tom že neviem ako to má vyzerať v pôvodnom stave. Pozeral som na tu spleť káblov ale nevidel som konektory na orig. žiarovku.:myslim

nebbly ti stierace ? bolo vsetko ok ?

Odesláno

za rozumnu cenu ich kupim... (xenony komplet) pravdepodobne si nemal problem zo stieracmi a tak.. aj ked nerozumiem ako to ma vplyv na stierace..... :myslim:myslim:myslim:blicismajlik

Odesláno

Sorry, ale to tu čítam prvý krát že by sa xenónová výbojka vypálila (tá postupom času stráca na svietivosti a mení farbu svetla) problém budeš mať asi vo vysokonapäťovom transformátore alebo ako sa to správne nazýva. Keď sa jedná o HOD tak s ňou radšej von a neoslňovať oproti idúcich.

Odesláno

Áno postupne mení farbu a intenzitu. Je to tým že sa opaľujú elektródy. Potom sa skrátia až tak že oblúk sa nevytvorí a nesvietia vôbec. Spočiatku nezasvietia len sem tam potom stále častejšie až nakoniec len bliknú pri zapnutí a nesvietia vôbec.

Odesláno

To s tou meniacou sa farbou by určite spoznal (ak nemá poruchy farbocitu) :D a tým sa znižuje aj intenzita svetla čo by jazdou za tmy mal tak isto postrehnúť a tak ako píšeš ten xenón neprestane svietiť zo dňa na deň.

Odesláno

Neprestalo to svietiť naraz, ale pomaly to slablo a až na koniec zhasla. Už som vybral celu sadu dal som klasiku, ale už som objednal Philips Night guide. Tak som zvedavý. Mám 1,6hdi 2004.

Odesláno
Neprestalo to svietiť naraz, ale pomaly to slablo a až na koniec zhasla. Už som vybral celu sadu dal som klasiku, ale už som objednal Philips Night guide. Tak som zvedavý. Mám 1,6hdi 2004.

1,6 HDI 2004 ?:mrk a aku znacku tych HID si mal ?

Odesláno

Dodo407. Ono tie vseliake sady vnasaju rusenie do kablov. A stava sa ze su potom rusene signaly a obcas sa nieco samo zapne, vypne atd. Len tak v kratkosti.

Odesláno

Pokiaľ máš na mysli stierače, tam je porucha fatálna. Odídu budiče LIN zbernice v motorčeku a/alebo BSM a stierače potom stierajú v núdzovom režime a nedajú sa vypnúť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...