jozef48 Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Nazdars, mam dorabanu sadi HID H1 6000k a som sa rozhodol dať do pôvodného stavu. Problém je v tom že neviem ako to má vyzerať v pôvodnom stave. Pozeral som na tu spleť káblov ale nevidel som konektory na orig. žiarovku. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Konektory resp. len napichovačky sú na samotnej pätici žiarovky vnútri svetla. Odpoj všetko čo sa dá a zostanú ti len dva drôtiky s napichovačkou na konci vo vnútri svetla. Pripoj ich na päticu žiarovky a hotovo. Platil si pokutu? Citovat
jozef48 Odesláno 4. červenec 2011 Autor Odesláno 4. červenec 2011 Neplatil, ale som bol ďalej a v odraze predomnou stojacého auta som zistil že mi jedna nesvieti. Keďže som nemal nahradnú lebo vieme koľko stojí výbojka tak som šiel len s jednou. Keďže nemám denné svietenie a svietim nonstop tak mi budú odchádzať veľmi rýchlo čo nieje lacný špás a to nehovorim že niesú homologizované a bolo otázkou času kedy ma stopne nejaký iniciatívny policajt. Takže teraz sa rozhodujem medzi Osram nightbraker alebo Philips. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Ale to všetko si vedel aj pred montážou nie? Citovat
jozefsv Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Neplatil, ale som bol ďalej a v odraze predomnou stojacého auta som zistil že mi jedna nesvieti. Keďže som nemal nahradnú lebo vieme koľko stojí výbojka tak som šiel len s jednou. Keďže nemám denné svietenie a svietim nonstop tak mi budú odchádzať veľmi rýchlo čo nieje lacný špás a to nehovorim že niesú homologizované a bolo otázkou času kedy ma stopne nejaký iniciatívny policajt. Takže teraz sa rozhodujem medzi Osram nightbraker alebo Philips. vybojka stoji 10-15 euro.mne v kuse vydrzala 2 roky.jazdim kazdy den.tie ziarovky co za nieco stoja niesu tiez zadarmo. Citovat
DERT123 Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Nazdars, mam dorabanu sadi HID H1 6000k a som sa rozhodol dať do pôvodného stavu. Problém je v tom že neviem ako to má vyzerať v pôvodnom stave. Pozeral som na tu spleť káblov ale nevidel som konektory na orig. žiarovku. nebbly ti stierace ? bolo vsetko ok ? Citovat
dodo407sw Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Nazdars, mam dorabanu sadi HID H1 6000k a som sa rozhodol dať do pôvodného stavu. Problém je v tom že neviem ako to má vyzerať v pôvodnom stave. Pozeral som na tu spleť káblov ale nevidel som konektory na orig. žiarovku. za rozumnu cenu ich kupim... (xenony komplet) pravdepodobne si nemal problem zo stieracmi a tak.. aj ked nerozumiem ako to ma vplyv na stierace..... :myslim:myslim:blicismajlik Citovat
jozef48 Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 Neblblo mi nič. Stírače stíraj:D Citovat
Judes Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Sorry, ale to tu čítam prvý krát že by sa xenónová výbojka vypálila (tá postupom času stráca na svietivosti a mení farbu svetla) problém budeš mať asi vo vysokonapäťovom transformátore alebo ako sa to správne nazýva. Keď sa jedná o HOD tak s ňou radšej von a neoslňovať oproti idúcich. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Áno postupne mení farbu a intenzitu. Je to tým že sa opaľujú elektródy. Potom sa skrátia až tak že oblúk sa nevytvorí a nesvietia vôbec. Spočiatku nezasvietia len sem tam potom stále častejšie až nakoniec len bliknú pri zapnutí a nesvietia vôbec. Citovat
Judes Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 To s tou meniacou sa farbou by určite spoznal (ak nemá poruchy farbocitu) a tým sa znižuje aj intenzita svetla čo by jazdou za tmy mal tak isto postrehnúť a tak ako píšeš ten xenón neprestane svietiť zo dňa na deň. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Tá zmena nie je až taká výrazná najmä keď sa menia obe naraz a nemáš s čím porovnať. Citovat
jozef48 Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 Neprestalo to svietiť naraz, ale pomaly to slablo a až na koniec zhasla. Už som vybral celu sadu dal som klasiku, ale už som objednal Philips Night guide. Tak som zvedavý. Mám 1,6hdi 2004. Citovat
DERT123 Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Neprestalo to svietiť naraz, ale pomaly to slablo a až na koniec zhasla. Už som vybral celu sadu dal som klasiku, ale už som objednal Philips Night guide. Tak som zvedavý. Mám 1,6hdi 2004. 1,6 HDI 2004 ? a aku znacku tych HID si mal ? Citovat
jofo Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Dodo407. Ono tie vseliake sady vnasaju rusenie do kablov. A stava sa ze su potom rusene signaly a obcas sa nieco samo zapne, vypne atd. Len tak v kratkosti. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Pokiaľ máš na mysli stierače, tam je porucha fatálna. Odídu budiče LIN zbernice v motorčeku a/alebo BSM a stierače potom stierajú v núdzovom režime a nedajú sa vypnúť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.