Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neměl by někdo mírně jednu gumu 215/65 R15 do rezervy? Mám ji dost sjetou a úplně nová se mi nechce kupovat. Dík za nabídky

[upravil dne 13/3/12 15:21 od kengous]

Odesláno

Nemá někdo na prodej 16\" kola bez gum? Je mi jedno jestli alu nebo plech. Nechce se mi zase shazovat zimní gumy.

Popř nějakej solidní link na prodej bych uvítal do sz nebo do fora

Díky Jura

Odesláno

Predám rj cuvacich senzorov original, mam ju z 2.2 HDI, + 3 senzory + kable.

Ak máte niekto záujem , napiste, viem ze to niekto zhanal, cena: 150 €

[upravil dne 16.3.12 13:49 od mmpc]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Praskla mi pružina, co je v ramínku stěrače (přední u spolujezdce). Neleží někomu doma nepotřebné ramínko na P807 s dobrou pružinou. Kamarád co dělá v Peugeotu mi řekl, že samotná pružina se neprodává. Jestli máte zkušenosti, jaká může být cena na vrakáči celého ramínka stěrače. Díky

Odesláno

AHOJKY LIDIČKY KOUKÁM ŽE TU MÁTE INZERCI A JÁ KAM JINAM BYCH NAPSALA. NEMÁ NĚKDO Z VÁS LAVICI DO 3.ŘADY NA CITROEN C8 I NA PŮJČENÍ,SAMOŽŘEJMĚ ZA MALOU UPLATU A SE SEPSÁNÍM SMLOUVY O ZAPŮJČENÍ KDYŽ TAK SE OZVĚTE.

Odesláno

JEDU V POLOVINĚ ČERVNA NA DOVČU A LAVICI MI NABÍDLI VE SMRKU ALE JEN NA PRODEJ A ZA 15000 TO JE FAKT NÁŘEZ JSEM UŽ TŘOŠKU ZOUFALÁ TAKŽE KDYBY NĚKDO BYL TAK HODNÝ ...DÍKY VŠEM PŘEJU HEZKÝ DEN

Odesláno
zdravičko schanim odrazku do zadniho narazniku LEVOU nema někdo?
nova v peu 250,-
dik už jsem měl myšlenku že se tě zeptam
Odesláno

Ahoj všem.Prosím pokud by se někomu doma válela chromovaná lišta(madlo) na páté dveře a chtěl by ji prodat prosím o nabídku.

Popřípadě kdyby znal někdo cenu nové budu rád za informaci.Díky Honza.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...