Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já potřebuji přední masku na C8 (chromový znak).

Tak kdyby někdo nato narazil, nebudu se zlobit. Na www.allegro.pl to mají ale neposílá do ČR:bacha

[upravil dne 7/7/11 07:41 Tango C8]

Odesláno
sice se tu sem tam objeví že někdo poda sedačku, roletu atd ale zvlašt vlakno tu neni tedy ted už je:D

schanim sitku do kufru za druhou řadu tu od stropu ma ji ještě někdo volnou? na prodej?

Mam ju doma ale netusim co za nu??? Asi ju nebudem potrebovat moja 807 je na predaj a sietka je vonku. Navrhni ..porozmyslam.:myslim
beru cena?
Odesláno

Tak kdyby někdo nato narazil, nebudu se zlobit. Na www.allegro.pl to mají ale neposílá do ČR:bacha

To ja velmi dobre viem ale ide to aj inak.

Odesláno

To ja velmi dobre viem ale ide to aj inak.

JO? A jak? :myslim

Odesláno

tak já jsem dneska píchl, ale tak kur..sky z boku. Lepení nelze. Nemáte někdo doma 1ks Michelin energy nebo Michelin pilot primacy v rozměru 215/65 R15, popřípadě jiný ale dvě v tomto rozměru?

Odesláno

Tak přesně to mě potkalo a nová guma 3000. Také jsme musel kupovat.

Odesláno

Neměl by někdo starou klidně hnusnou kliku (kliky) k předním dveřím?

K píchlým pneumatikám: S tímhle autem mám najeto 5.000 km a už jsem píchnul 2x. S felicií jsem najel 115.000 km a píchnul jsem jednou. Nějaký divný.

Edit: tak tu kliku už nepotřebuju, blbě jsem koukal a ona jedna klika je zadní a jedna přední.

[upravil dne 18/7/11 18:42 Bigbadjohn]

Odesláno
já bych potřeboval jenom ty ramena co držijou stírací lištu (jak se to dává na tisícihran)

Tobych také potřeboval, pravé, protože mi cestou do Anglie (právě píšu z Londýna) se potkaly stěrače a ten pravý se zlomil ale napřed se mi úplně užužlalo to uchycení. Samozřejmě uprostřed lijáku na dálnici. Naštěstí jsem dojel s jedním stěračem u řidiče. Tak jsem ho odmontoval a mám tam jen ten jeden, ale to raménko budu muset asi koupit nové. Bojím se abych nemusel i ten čep.

MotoMoto, mě ty ramena doma zůstali. Pokud nechceš utrácet za nový tak napiš.

Odesláno

pro velky uzpěch ještě jednou SIT ROZDĚLUJICI ZAVAZADLOVY PROSTOR OD CESTUJICICH...nema někdo protože tady kolega co řikal že ji ma se mnou vubec nekomunikuje... takže schanim sit i s držaky co jsou u stropu...diky

Odesláno
pro velky uzpěch ještě jednou SIT ROZDĚLUJICI ZAVAZADLOVY PROSTOR OD CESTUJICICH...nema někdo protože tady kolega co řikal že ji ma se mnou vubec nekomunikuje... takže schanim sit i s držaky co jsou u stropu...diky

Síť prodám za 2600,-kč i s uchycením.Když tak se ozvy.(odběr osobně Olomouc)

• O 4 týdny později...
Odesláno

kola prodam... 15\" mam dve sady a jednu uz urcite potrebovat nebudu... nabizim tu origo sadu. s letnakama kumho. Cenu nabidni ty

Odesláno

Já to nepotřebuji a tak to jde z kol dolů,nabídni a třeba se domluvíme.Jináč nový v AK je asi za 2200kč,ale to opravdu nechci.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...