Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Hodně dobrá http://navratdoreality.cz/index.php?p=view&id=9584 Citovat
romik1 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 tak to som nečakal. som sa skoro pocural od smiechu:D:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 jj,dobrý,chytrá holka:D a z toho druhýho vylezl majitel kudy? Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Přišlo mi to trochu zinscenovaný, ale jinak dobrá reklama na auta se sundavací střechou. [upravil dne 4/7/2011 08:17 Medvěd] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2011 Autor Odesláno 4. červenec 2011 Jo mě to přišlo taky nahraný, ale jinak dobrý. Vendi, no právě o to šlo, že když se ji tam nacpal tak ho blokla aby nevylezl;) Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Podobně \"nedobytně\" (jako výše zaparkovaná Suzuki) jsem zcela nuceně zavíral auta, když jsem se potřeboval s firemním Ducatem zastavit na nákupu v některém z hyper super marketů - místa tam nakreslená jsou plánována na auta typu Trabant nebo maximálně Š 105, že v současné době jsou auta podstatně rozměrnější si páni architekti nestačili všimnout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.