jurasek1977 Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Žárovky mého diblíka taky bohužel zlobí. Za půl roku 3 kusy. Co mě však nyní skutečně vyděsilo, byl při poslední výměně zcela roztavený konektor na žárovce, ktery se samozřejmě při výměně žárovky rozpadl. Snad neshoříme Citovat
Cinicman Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Mne takisto origo žiarovka roztavila konektor. Potom následne 2x za 2mesiace výmena tak som sa nas..l a kúpil keramické konektory a prehodil v obidvoch svetlách. Odvtedy mám jeden pár žiaroviek (už cca. 1,5 roku a to mám od minulého zrazu v PN aj cez diag automatické rozsvecovanie čo im tiež nerobí dobre) a žiadny problém s vypaľovaním. Keramické konektory kúpiš v každej mototechne... Citovat
pipistrel Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 moc sa nechval lebo budes mat robotu Citovat
jurasek1977 Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Mne takisto origo žiarovka roztavila konektor. Potom následne 2x za 2mesiace výmena tak som sa nas..l a kúpil keramické konektory a prehodil v obidvoch svetlách. Odvtedy mám jeden pár žiaroviek (už cca. 1,5 roku a to mám od minulého zrazu v PN aj cez diag automatické rozsvecovanie čo im tiež nerobí dobre) a žiadny problém s vypaľovaním. Keramické konektory kúpiš v každej mototechne... Tak to je supr tip. Děkuju, koupím a vyměním Citovat
Cinicman Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 [quote name="pipistrel" post="1073076" timestamp="1353506786"]moc sa nechval lebo budes mat robotu ;):D[/quote] Tyvole... ucvaknúť 2 dráty a nacvaknúť tam rychlospojky snáď zvládneš aj ty, nie ?! :D :papa [Upravil dne 11/14/2011 09:47 od Cinicman] Citovat
pipistrel Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 ale ked to moze urobit odbornik tak naco sa s tym paprat :D Citovat
Cinicman Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Dones si do Senice keramiku a ja ti to tam nacvakám aj v tej zime... Citovat
pipistrel Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 no jasne a budes chcet za to caj s rumom, kofolu alebo pivo Citovat
Cinicman Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Fén do autozapaľovača a budeš mi fúkať na ruky... BTW: Sorry za OT, už končíme... Citovat
Gargamell Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Já jsem teď měnil žárovku (zatím první) na levém předním světle. Větší blbost jsem už dlouho nedělal. Mám ruce jak ženská ale tam absolutně není prostor. Jak to řešíme proboha, vyndaváte světlo či co? Byla to kalsická potkávačka...fak děsné štelování. Citovat
Lihous Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Poprve po druhe to jde docela spatne ale pokud praskaji casteji clovek to dostane do ruky-prstu Hlavne poradne nasadit a docvaknout tu krytku - neni nejlevnejsi i na vrakaci .... Jo je to takove tesnejsi ale jsou jeste lepsi tusim u noveho Rendliku tam se musi dokonce rozebrat podbeh nekde to bylo v Tv jako sranda ..... Citovat
jurasek1977 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Poprve po druhe to jde docela spatne ale pokud praskaji casteji clovek to dostane do ruky-prstu Hlavne poradne nasadit a docvaknout tu krytku - neni nejlevnejsi i na vrakaci .... Jo je to takove tesnejsi ale jsou jeste lepsi tusim u noveho Rendliku tam se musi dokonce rozebrat podbeh nekde to bylo v Tv jako sranda ..... Jojo, to jsem měl na meganu. V podběhu bylo otevírací servisní okýnko. Byl jsem vždycky při výměně špinavej jak chrochro Citovat
epicus Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 Mám kolem světel v motorovém prostoru celkem dost místa,ale taky nic moc při výměně a třeba mrazu . Hlavně už mám cvik,protože měním často. Led denní svícení v tomhle počasí moc nevyužiju,tak dostávaj H7 zabrat. Citovat
Petr král T Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 tak vyměnit potkávací to by ještě šlo, ale co dálkové ? Tam se nedostanu a vlastně ani nemám jak zistit jaká hodnota žárovky tam je. Co s tím ? Citovat
elton Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 V manuálu máš napsané jaké žárovky tam jsou. Citovat
Mishanthrope Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 tak vyměnit potkávací to by ještě šlo, ale co dálkové ? Tam se nedostanu a vlastně ani nemám jak zistit jaká hodnota žárovky tam je. Co s tím ? Dálkové mi zatím drží, tak nevím. Pokud se k žárovce nedostaneš, zajeď do servisu. Dají ti tam aspoň origo žárovku a cena myslím taky nebude tragická. Citovat
MrVain Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 nečítal som celú diskusiu ale stále ide o ten istý problém s vyšším napätím ked som mal motorku odchádzala predná žiarovka pri vysokých otáčkach a následne aj zadná vyriešené stabilizátoron na 12V + KD 503 na 75W Pri H7 ide na žiarovku cca 14,3V a tým pádom sa prehrieva lebo má menšiu banku ako H4, čo ovplyvnuje je životnosť a v podstate ide o to aby sme znížili napätie na cca 13V mne sa osvedčilo dať pred H7 dve diody do serie, každá dioda má prechodovy odpor a znižuje napätie o 0,7V teda pri dvoch je to 1,4V môžete použiť napr KY 711 alebo podobnu najlepšie kovovu aspoň na 10A pri nových typoch ako je P600M je ubytok 1V takže by mohla stačiť jedna http://www.gme.cz/univerzalni-a-rychle-diody-do-10-a/p600m-p221-031/# Citovat
Mishanthrope Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Budu o něčem takovém uvažovat, dnes mi zase jedna odešla do věčných lovišť . Citovat
west Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Prosím o radu kucííí dneska mi opět prdly a rovnou obě najednou. A to jsem je vymněníl také obě cca prěd 3ma tejdnama . Jde o prd ale prdaj mi nějak často a to nekupuju žádnej šunt doufám ale phlips Citovat
Cinicman Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Skús dať do googla: \"odporové vedenie pre autožiarovku H7\" a tiež \"keramická pätica pre autožiarovku H7\"... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.