Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Žárovky mého diblíka taky bohužel zlobí. Za půl roku 3 kusy. Co mě však nyní skutečně vyděsilo, byl při poslední výměně zcela roztavený konektor na žárovce, ktery se samozřejmě při výměně žárovky rozpadl. Snad neshoříme :D

Odesláno

Mne takisto origo žiarovka roztavila konektor. Potom následne 2x za 2mesiace výmena tak som sa nas..l a kúpil keramické konektory a prehodil v obidvoch svetlách. Odvtedy mám jeden pár žiaroviek (už cca. 1,5 roku a to mám od minulého zrazu v PN aj cez diag automatické rozsvecovanie čo im tiež nerobí dobre) a žiadny problém s vypaľovaním. Keramické konektory kúpiš v každej mototechne... ;)

Odesláno
Mne takisto origo žiarovka roztavila konektor. Potom následne 2x za 2mesiace výmena tak som sa nas..l a kúpil keramické konektory a prehodil v obidvoch svetlách. Odvtedy mám jeden pár žiaroviek (už cca. 1,5 roku a to mám od minulého zrazu v PN aj cez diag automatické rozsvecovanie čo im tiež nerobí dobre) a žiadny problém s vypaľovaním. Keramické konektory kúpiš v každej mototechne... ;)

Tak to je supr tip. Děkuju, koupím a vyměním

Odesláno
[quote name="pipistrel" post="1073076" timestamp="1353506786"]moc sa nechval lebo budes mat robotu ;):D[/quote] Tyvole... ucvaknúť 2 dráty a nacvaknúť tam rychlospojky snáď zvládneš aj ty, nie ?! :D :papa [Upravil dne 11/14/2011 09:47 od Cinicman]
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Já jsem teď měnil žárovku (zatím první) na levém předním světle. Větší blbost jsem už dlouho nedělal. Mám ruce jak ženská ale tam absolutně není prostor. Jak to řešíme proboha, vyndaváte světlo či co? Byla to kalsická potkávačka...fak děsné štelování.

Odesláno

Poprve po druhe to jde docela spatne ale pokud praskaji casteji clovek to dostane do ruky-prstu ;)

Hlavne poradne nasadit a docvaknout tu krytku - neni nejlevnejsi i na vrakaci .... :(

Jo je to takove tesnejsi ale jsou jeste lepsi tusim u noveho Rendliku tam se musi dokonce rozebrat podbeh nekde to bylo v Tv jako sranda .....

Odesláno
Poprve po druhe to jde docela spatne ale pokud praskaji casteji clovek to dostane do ruky-prstu ;)

Hlavne poradne nasadit a docvaknout tu krytku - neni nejlevnejsi i na vrakaci .... :(

Jo je to takove tesnejsi ale jsou jeste lepsi tusim u noveho Rendliku tam se musi dokonce rozebrat podbeh nekde to bylo v Tv jako sranda .....

Jojo, to jsem měl na meganu. V podběhu bylo otevírací servisní okýnko. Byl jsem vždycky při výměně špinavej jak chrochro :bojim

Odesláno

Mám kolem světel v motorovém prostoru celkem dost místa,ale taky nic moc při výměně a třeba mrazu :( . Hlavně už mám cvik,protože měním často. Led denní svícení v tomhle počasí moc nevyužiju,tak dostávaj H7 zabrat.

• O 5 týdnů později...
Odesláno
tak vyměnit potkávací to by ještě šlo, ale co dálkové ? Tam se nedostanu a vlastně ani nemám jak zistit jaká hodnota žárovky tam je.

Co s tím ?

Dálkové mi zatím drží, tak nevím. Pokud se k žárovce nedostaneš, zajeď do servisu. Dají ti tam aspoň origo žárovku a cena myslím taky nebude tragická.

Odesláno

nečítal som celú diskusiu ale stále ide o ten istý problém s vyšším napätím

ked som mal motorku odchádzala predná žiarovka pri vysokých otáčkach a následne aj zadná vyriešené stabilizátoron na 12V + KD 503 na 75W

Pri H7 ide na žiarovku cca 14,3V a tým pádom sa prehrieva lebo má menšiu banku ako H4, čo ovplyvnuje je životnosť a v podstate ide o to aby sme znížili napätie na cca 13V

mne sa osvedčilo dať pred H7 dve diody do serie, každá dioda má prechodovy odpor a znižuje napätie o 0,7V teda pri dvoch je to 1,4V

môžete použiť napr KY 711 alebo podobnu najlepšie kovovu aspoň na 10A

pri nových typoch ako je P600M je ubytok 1V takže by mohla stačiť jedna

http://www.gme.cz/univerzalni-a-rychle-diody-do-10-a/p600m-p221-031/#

• O 2 týdny později...
Odesláno

Prosím o radu kucííí dneska mi opět prdly a rovnou obě najednou. A to jsem je vymněníl také obě cca prěd 3ma tejdnama .:(

Jde o prd ale prdaj mi nějak často a to nekupuju žádnej šunt doufám ale phlips :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...