Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

nech skusam akukolvek clonu na celne sklo pred slnkom, alebo roletu, nic poriadne nesedi, pada to odlepuje sa to atd... Mate niekto dobry tip co dat na celne sklo proti slnku?

moja predstava by bola samonavijacia roletka od spolujazdca pred vodica, ak nie tak potom poriadna clona co aj rozmerovo sedi a nepada z okna a taktiez sa dobre skladuje po pouziti. Instalacia len zvnutra.

Alebo si mam usit na mieru ? Sijaci stroj doma mame... :myslim

[upravil dne 30/6/11 21:52 Marcel00]

Odesláno

Mam ten samej problem.Dcera mi přinesla z nemocnice od kamaradky takovou tu alobalovou deku na pacoše co jsou podchlazeny.Pložíž na ni klasickou clonu co je mala :mrk:mrk:mrk a pridas na kazdou stranu cca 13 cm a obstrihnes a mas hotovo.Nebo jak říka Straki jen stin,ale já bych ho musel porád převážet kolem baráku podle toho jak se toci slunce :D:D:D

Odesláno

pocuj z vnutra to bude vzdy vypecene...ked uz musis tak to daj z vonka na okno...a uvidis tu zmenu...daj si stierace do polohy servisnej...zalozis tu clonu pod ne a zatvoris do dvery...potom mas zakryte cele celne sklo....vaskusaj a uvidis...

lenze ja to mam oskusane v nemecku kde nikomu taka clona doma nechyba...na SK by asi nevydrzala ani jedno poobedie...

Odesláno

musis ich zakvacit do dveri...si musis zohant taku kde to ma take vystupkove konce v ktorych je taka trubicka a to nikam nepojde...drziii to...len obcas to troska prevrati...ale nic hrozne...

inak netrap sa s takym rychlim odpisovanim na moje smsky.... :(:(

Odesláno

uz som raz zakvacil do dveri a zacalo prsat. :bacha

neodporucam to robit, lebo vtedy ti zatecie do auta...

co ti mam napisat? ze jaj sorry, tie duplexy zober. pomozeme ? :D:D

som nevedel kto to je, az potom druha sms som dosiel na to... :P

Odesláno

to si mi ty volal??? 0902???? ni enezobral som to...lebo to bolo moc velke...nemestilo sa to na to miesto kde je povodny....som to nechal tak...idem setrit tajne na chip....:xvul:xvul:xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...