Marcel00 Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Ahojte, nech skusam akukolvek clonu na celne sklo pred slnkom, alebo roletu, nic poriadne nesedi, pada to odlepuje sa to atd... Mate niekto dobry tip co dat na celne sklo proti slnku? moja predstava by bola samonavijacia roletka od spolujazdca pred vodica, ak nie tak potom poriadna clona co aj rozmerovo sedi a nepada z okna a taktiez sa dobre skladuje po pouziti. Instalacia len zvnutra. Alebo si mam usit na mieru ? Sijaci stroj doma mame... [upravil dne 30/6/11 21:52 Marcel00] Citovat
straki007 Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Parkovat ve stinu porad..............:D:D:D Citovat
Raiser Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Mam ten samej problem.Dcera mi přinesla z nemocnice od kamaradky takovou tu alobalovou deku na pacoše co jsou podchlazeny.Pložíž na ni klasickou clonu co je mala :mrk:mrk a pridas na kazdou stranu cca 13 cm a obstrihnes a mas hotovo.Nebo jak říka Straki jen stin,ale já bych ho musel porád převážet kolem baráku podle toho jak se toci slunce :D:D Citovat
godzilaTO Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 pocuj z vnutra to bude vzdy vypecene...ked uz musis tak to daj z vonka na okno...a uvidis tu zmenu...daj si stierace do polohy servisnej...zalozis tu clonu pod ne a zatvoris do dvery...potom mas zakryte cele celne sklo....vaskusaj a uvidis... lenze ja to mam oskusane v nemecku kde nikomu taka clona doma nechyba...na SK by asi nevydrzala ani jedno poobedie... Citovat
Marcel00 Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 tak to som robil aj ja... lenze vzdy som clonu hladal po areali vo firme :D:D tie stierace ju neudrzia ked sa pod tu striebornu pukacku opre vietor... Citovat
godzilaTO Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 musis ich zakvacit do dveri...si musis zohant taku kde to ma take vystupkove konce v ktorych je taka trubicka a to nikam nepojde...drziii to...len obcas to troska prevrati...ale nic hrozne... inak netrap sa s takym rychlim odpisovanim na moje smsky.... :( Citovat
Marcel00 Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 uz som raz zakvacil do dveri a zacalo prsat. neodporucam to robit, lebo vtedy ti zatecie do auta... co ti mam napisat? ze jaj sorry, tie duplexy zober. pomozeme ? :D som nevedel kto to je, az potom druha sms som dosiel na to... Citovat
godzilaTO Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 to si mi ty volal??? 0902???? ni enezobral som to...lebo to bolo moc velke...nemestilo sa to na to miesto kde je povodny....som to nechal tak...idem setrit tajne na chip....:xvul:xvul Citovat
Marcel00 Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 jak tajne rovno ho ber... bude aj na ochranu pred slnkom... aby z mojho prispevku nebol offtopic Citovat
godzilaTO Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 to len na margo toho duplexu..... chip: musim pockat do konca leta...neda sa inak... a ana ochranu pred slnkom je stale...:D Citovat
Judes Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 idem setrit tajne na chip. Keď je to tu, tak tajné to nebude Citovat
godzilaTO Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 sak pred vami to nieje a nebude tajne...to len pred manzelkou..:D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 manzelke som uz poslal link na toto vlakno... Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Fólie a parkovať zadom k slnku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.