Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

samozřejmě že v určitých případech ano,pač je třeba při nižším napětí menší jiskra u benzínu+elektronice a RJ to taky vadí.Nevím o jaké auto se jedná-v popise 2ruzné.U disla klasického v pohodě

Odesláno

v každém případě si to nabíjení nech opravit, nabíjí málo, potom uvidíš,zda výkon auta stoupne,osobně si myslím, že 12.3V nemá na výkon vliv

Odesláno

omlouvam se jedna se o 306ku jako zatim mi to nikde nezustalo vyset vzdycky v pohode nastartuju hudbu taky prehraju v pohode a to mam zesilovace ale jen tak sme zkusily s kamosem zmerit a najendou koukam jako puk kdyz mi to dava 12,3V :( u 205ky dobiji 14,2V

Odesláno

Pokud máš zesilovač na muziku a pustíš muziku na volnoběh motoru,tak to určitě nebude stíhat dobíjet.Zesilovač má desítky Amper odběr.Zkušenost mého bratra.Při zapnutém zesilovači Sony 2x300w poctivejch ze světlama za jízdy vytřískal baterku a to byl alternátor 80A.Naštěstí auto bylo Diesel,jinak by za jízdy zdechl i motor.Zesilovač potom při jízdě pouštěl jen občas.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Seš si jistej, že není nic zapojené a je auto v klidovém režimu - chvíli trvá než auto \"spadne\". Každopádně 0,7 je už hodně vážný problém. Pokud jezdíš každý den tak OK, ale pokud bych to nechal 3 dny stát tak podle mě už to nenatočíš. Nladal bych nějaký špatně zapojený spotřebič ( autorádio, zesilovač ... )

Odesláno

jsem si jistej,stálo celý den,potom jsem změřil baterii-měla 12.4 V,což je fakt málo,potom jsem mezi ní dal ampérmetr a ukazovala tohle,docela to i kolísalo,mezi 0.7 a 1.1 A,zkoušel jsem i jestli nezůstane svítit osvětlení v kufru-nesvítí,při dešti nebo změně počasí mi ráno nejde odemknout auto na dálku a na palubce svítí kontr. immob. s hláškou na displeji economy mode active,nevím už s tím laboruju dost dlouho

Odesláno

No takhle když auto stojí celý den a ty pak baterku odpojíš tak když jí zapojíš má odběr větší, musíš vždycky počkat až to spadne. Jinak bych postupoval tak, že bych začal postupným odpojováním pojistek.

Odesláno

Nevím co myslíš tou žárovičkou... Já bych normálně otevřel pojistkovku, připojil měřák a koukal jeslti po odpojení některé z pojistek odběr nespadne, tím bych se pokusil najít aspoň větev, která to dělá. Třeba zůstává \"slepené\" některé relé tím pádem i příslušný spotřebič.

Odesláno
Nevím co myslíš tou žárovičkou... Já bych normálně otevřel pojistkovku, připojil měřák a koukal jeslti po odpojení některé z pojistek odběr nespadne, tím bych se pokusil najít aspoň větev, která to dělá. Třeba zůstává \"slepené\" některé relé tím pádem i příslušný spotřebič.
4-5W žárovka, jedním pólem ukostříš, druhým dáš na mínus svorku a postupně vyndaváš pojistky-tak nějak to tady bylo popsáno,každopádně dík za radu-vyzkouším
Odesláno

Prostě žárovka zapojená do obvodu baterie se více rozsvítí při větším procházejícím proudu a zhasne nebo svítí méně při menším proudu.Asi to bylo myšleno tak...

Je to nepřesný.Lepší je určitě Ampérmetr

Odesláno

Dnes jsem zkusil postupně vytahovat pojistky,pořád ukazuje 0.7 A,padlo to až na nulu při vyndání pojistky \"SH\"/na fotce v zel. kroužku/ a potom při vyndání žlutého konektoru na BSI,ješte předtím padla hodnota na 0.127 A po vyndání pojistky na BSI/na fotce v červ. kroužku/,po vyndání žl.konektoru na BSI ještě cvaklo některé ze tří relé na fotce,po připojení zpět už ampérmetr ukazoval stále nulu

[upravil dne 11/7/11 17:58 pavloucha]

post-16484-14109618558936_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...