Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám menší problém se svým pc, když ho chci normálně spustit, tak jakože nabíhá, pak se objeví úvodní obrazovka \"Vítejte\" a po chvíli žlutá obrazovka a nic. Funguje pouze nouzový režim. Zkusil sem dát obnovu dat ale nepomohlo to, pořád po startu žluto, a nevím co s tím, poradí mi někdo ? Třeba zkusit přeinstalovat systém ?

Díky.

Odesláno

Při bootování DVD se systemem je tam možnost opravy systemu, zkus to. Pokud to nezabere tak zkus v nouzovem režimu odinstalovávat posledně instalované aplikace či ovladače, muže to zpusobovat některý z nich

Odesláno

Nějak nevím kde mám tu možnost opravy systému hledat ? :mad:

Našel jsem akorát to obnovení systému na nějaký z předešlých dní, ale to nepomohlo.

Odesláno

Osobně bych to přeinstaloval.... pokud tam máš nějaký data co potřebuješ, tak bych si je pomocí třeba linuxu (který se nemusí ani instalovat) \"zazálohoval\" , sformátoval a nahrál widle znova .... :papa

Odesláno

mal som podobny problem akurat ze obrazovka bola cierna.spust to v safe mode.mne to potom slapalo hned po znovuzapnuti a to som si predtym nevedel uz dat rady,skusal som to snad 100 krat

[upravil dne 28.6.11 22:53 jozefsv]

Odesláno

S přeinstalováním problém nemám, disk mám rozdělenej na dva, disk C a disk D, a na C mám systém a jen pár programů a celé dokumenty hudbu... mám na disku D. Takže při přeinstalování my dokumenty zůstavaj.

Odesláno

Tak ta oprava systému pomohla, PC funguje.

Radek Hurvajz: Díky za radu.

Ale nejspíš to stejně přeinstaluji aby byl zase systém chvíli \"čistý\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...