Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Dnes posláno:

20110939

Dorazilo v pořádku, moc děkuji :):papa

:super

Jen jsem teď objevil problém... Byly tam nálepky asi staršího původu, měly i takový papírový namodralý podklad a při jemném odlepování se prostě řezaný bílý obrys lva potrhal. Druhou nálepku jsem nakonec nalepil na auto, ale po odstraňování průhledné folie (spíše taková papírová folie) se lvíček a písmenka potrhala.... Dělal jsem to se zahřátím, pomalinku, měl jsem to i důkladně lepené na odmaštěný povrch.....resp. lak.

Odesláno
Dnes posláno:

20110939

Dorazilo v pořádku, moc děkuji :):papa

:super

Jen jsem teď objevil problém... Byly tam nálepky asi staršího původu, měly i takový papírový namodralý podklad a při jemném odlepování se prostě řezaný bílý obrys lva potrhal. Druhou nálepku jsem nakonec nalepil na auto, ale po odstraňování průhledné folie (spíše taková papírová folie) se lvíček a písmenka potrhala.... Dělal jsem to se zahřátím, pomalinku, měl jsem to i důkladně lepené na odmaštěný povrch.....resp. lak.

Pošlu nové. ;)

Odesláno

Pošlu nové. ;)

A jak to uděláme? Mám špatnou tu velkou, co je zrcadlená a pak jednu tu malou, taky zrcadlenou. Prostě podklad byl papírový, a nešlo to z něj skoro dostat, bylo to už asi starší, bohužel.... :( snažil jsem se, ale jak se takové tenké nápisy začnou trhat, to je potom špatné a nic s tím neudělám.

Odesláno

Pošlu nové. ;)

A jak to uděláme? Mám špatnou tu velkou, co je zrcadlená a pak jednu tu malou, taky zrcadlenou. Prostě podklad byl papírový, a nešlo to z něj skoro dostat, bylo to už asi starší, bohužel.... :( snažil jsem se, ale jak se takové tenké nápisy začnou trhat, to je potom špatné a nic s tím neudělám.

Dnes jsem poslala nové,tak snad to již půjde. :papa

Odesláno

Pošlu nové. ;)

A co budu dlužný? nebo jak to vyřešíme? :)

Odesláno

Pošlu nové. ;)

A co budu dlužný? nebo jak to vyřešíme? :)

To je reklamace takže to jde na nás. ;):papa

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...