twoolf Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Přečetl jsem spousto vláken na tomhle foru, ale nenašel to podstatné. Mám 2,0HDI 79kw a dnes mi odešla převodovka. Nejde řadit, respektive jde, ale auto nejede na žádný kvalt, kromě 1. a ještě vydává šílené zvuky. Louže oleje pod autem, prasklý obal. Opravit nejde, jsem smířený s jinou. Jenže JAKOU ?!? má někdo zkušenost, která pasuje, která ne a jak je to s převodovými poměry? Podle dostupných info je tam BE4R 5ti kvalt. Vleze tam z 66kw nebo z 2,0i ? spojky jsou průměrově stejné, ale jak je na tom příruba a poměry? Co šestikvalt? díky za reakce [upravil dne 3/7/2011 15:10 Béďa] Citovat
oddie Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Šestikvaltovou převodovku bych měl, ale nevím, jakou tam ty máš spojku, jestli normální nebo tažnou. 406 HDI 79 a 80kW má tažnou, tahle převodovka je ze 407, která má spojku normální. Citovat
twoolf Odesláno 28. červen 2011 Autor Odesláno 28. červen 2011 Šestikvaltovou převodovku bych měl, ale nevím, jakou tam ty máš spojku, jestli normální nebo tažnou. 406 HDI 79 a 80kW má tažnou, tahle převodovka je ze 407, která má spojku normální. Zítra to snad vyhodím z auta a taky snad seženu nějaké info. Jakou si představuješ cenu? pošli SZ, ať nejsme Citovat
HonzaZ Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Tak jsem trochu koukal do service boxu a porovnával. Pokud se jedná o auto které má ve VINu poslední dvojčíslí 77, tak převodovka je BE4L a na ní by mělo být na začátku výrobního čísla 20 DM09 . To je zárověň i typ převodovky. Podle toho můžeš sehnat stejnou náhradu třeba na vrakáči, pokud nemíníš experimentovat. Citovat
twoolf Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 Takže malý elaborát. V převodovce praskla hřídel... Zjistil jsem, že pasujuje cokoliv z HDI a většiny JTD, liší se jen odstupňování ( obvykle 1,2,3 ) a stálý převod. Nicméně se liší jen minimálně ( ověřeno u cca 10ti převodovek různých aut měřením a počítáním otáček ). Starý P309 GRD má stejnou převodovku, včetně většiny koleček, liší se jen zvonem. Nemít očesaná kolečka a poškozené synchrony, vyměnil bych hřídel a jelo se dál Po demontáži jsem zjistil, že je v háji i komplet spojka se setrvákem. Zákládám nové vlákno, protože zkusíme laborovat a setrvák opravit. Spousta se toho o něm nakecá, ale pravda je trochu jiná. Nejen, že jde rozebrat, ale NEMÁ se tam co zásadního vysypat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.