zolco Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Zdravím!Dnes som zistil,že mi odyšlo riadenie.mal by som náhradu,z praváča.Dalo by sa to tam namontovať? Citovat
zolco Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Hrebeň riadenia má vôlu,skúšal som ho nastaviť šróbom,ale zbytočne.Je,zodraté! Citovat
Ferry Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 no kdyz ti nebude vadit, ze budes mit volant u spolujezdce, tak proc ne na tom rizeni je stejna leda tak hydraulicka pistnice a spojovaci tycky, zbytek je v evrope do srotu Citovat
koblih69 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Hrebeň riadenia má vôlu,skúšal som ho nastaviť šróbom,ale zbytočne.Je,zodraté! No to jsem tušil ... máš asi 3 možnosti 1) nechat zrepasovat 2) koupit zrepasované 3) koupit jiné z vrakáče nebo tady v inzerci, na aukru... Citovat
zolco Odesláno 28. červen 2011 Autor Odesláno 28. červen 2011 Neviem použiť diely z neho?Hrebenáča? Citovat
Ferry Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 viz muj prispevek vyse, jedine co je pouzitelne je pistnice u verze s vnejsi pistnici a spojovaci tycky, hreben ne, orbitrol ne, zbytek taky ne Citovat
zolco Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 Ferry,ďakujem za odpoveď!Ešte sa chcem spýtať,že či tam pasuje riadenie z Hdi-čka,resp.z novšieho modelu?Nechcem kupovať nejakú starú šunku.Cena riadenia sa pohybuje ako? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.