dubravap Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Ahoj. Ja používam \"PLATINUM LACK PROTEKTOR.\" Je to na báze teflonu, účinok 1/2 roka, výsledok vynikajúci-max. lesk, plná spokojnosť. Peter Citovat
Hawk476 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Tak mam jasno, zkusím tohle :-) http://odstranovac-skrabancov.weebly.com/postup-pri-odstra328ovaniacute-scaronkrabancov.html Citovat
bencik19 Odesláno 14. červenec 2011 Autor Odesláno 14. červenec 2011 Ahojky kluci tak po dlouhe studii testu a for jsem dospel k vysledku.Auto umyju samponem od Turtlika pak nanesu od firmy HAGMANS tady to http://www.aaaautokosmetika.cz/index.php?page=shop.product_details&product_id=40&option=com_virtuemart&Itemid=53 pak nanesu lestidlo Autoglym Super Resin Car Cleaner tady to http://www.canadiantire.ca/AST/browse/4/Auto/CarWashingCleaning/CarPaintCare/PRD~0392824P/Autoglym%252BSuper%252BResin%252BPolish.jsp?locale=en da se koupit i tady v CZ ale male baleni asi 3 dcl stoji kolem 350.Kupuji 1l za tu cenu z anglie.Ale porad nevim jestli mam jeste ten lak zakonzervovat nejakym tvrdym voskem nebo necim takovym???Poradi nekdo??Dekuji :-) Citovat
Vítek1 Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 ale prd napad funguje skvele aji na zasedle plasty problem je jen s uplne hladkejma. Ted jsem s tim natrel kolegovi feldu uplne zasedlej plast krasne cernej uz 2 mesice cena 50kč Citovat
bencik19 Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 Tak nejade se tady nejaky manik na lesteni a poradi?? Citovat
Majar Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 Na plasty jsou taky spec. na silikonové bázi a celkem to funguje. http://www.auto-doplnky.com/cistice-ozivovace-plastu-exterier.html?Treeid=55 K té leštičce.Taky jsem pořídil LIDL ale mě se osvěčila na rovných plochách se tak nenadřu.Doleštím hadrou.Samozřejmě turtle vosk.Vydržel na autě asi 6měsíců. Citovat
bencik19 Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 To verim ze Turtle wax te nesklamal ale jsou i jine znacky a hlavne jeste lepsi.U nas v obchodech se prodava to co lidi kupuji a co je unosne pro jejich penezenky.Malokde se prodava neco drahsi nez 500kc.Ja se ptat jestli tady nekdo ma nejake skusenosti a jestli doporuci neco cim bych mel jeste zakoncit moje lesteni pro meho mazlicka.Taky jsem pouzival turtle ale uz me to prečslo a chci dat laku vic. Citovat
uni-hoxis Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 Tak jsem koupil turtle na metalízy a nedostal jsem od toho co jsem čekal. Měl jsem na kapotě takový mastný fleky od pylu (jar to neumeje) tak jsem čekal že mi to dá pryč a nic ... to samí škráblinky, ani jednu. Budu muset sehnat ten s nanokravinama Citovat
bencik19 Odesláno 17. červenec 2011 Autor Odesláno 17. červenec 2011 Bohuzel ten Ti taky nepomuze :-( vse vyskouseno.Musel by si vic investovat bohuzel.A o to mi jde.Nekdo kdo tomu fakt rozumi a rekne musis udelat tady to a tady to.Uz jsem koupil prostredek kterym po dukladnem umyti pripravis lak je to neco jak lestenka ale ten lak pripravi,dostane vsechny necistoty ven,pak to poradnou lestenkou musis rozlestit a ted nevim jestli jeste musis nejakym tvrdym voskem zakoncit nebo uz nemusis?A po tom tu patram :-) Citovat
dzavel Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Na škrábance jsem použil leštící pastu od lakýrníka. Žádný zázrak to není, srovnatelné s tempem. bencik19 : nemáš ten podpis nějak trochu velký? Citovat
bencik19 Odesláno 18. červenec 2011 Autor Odesláno 18. červenec 2011 Mam dal jsem tam foto, chtel jsem mensi ale uz se mi s tim nechce moc s....at :-) Skoda ze nik neporadi ale asi to uz nejak spacham ale uz se tesim jak to bude jak psi kulky :-) Citovat
dzavel Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Tak se s tim raději ještě chvilku ser bo tohle je na facku. Nedávno se tu někdo chlubil s vyleštěnou 306kou. Pacient na detailng . EDIT: Tak jsem pacienta našel . Klikni . Vypadá to hodně dobře. [upravil dne 18/7/11 20:40 dzavel] Citovat
bencik19 Odesláno 18. červenec 2011 Autor Odesláno 18. červenec 2011 Dekuji za radu a najiti detailera :-).Konecne jsem nasel neco co jsem hledal.A nefackuj :-) Citovat
Guest bostich Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Tempo na vás! Případně želvičky s teflonem Citovat
Frozz Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 To verim ze Turtle wax te nesklamal ale jsou i jine znacky a hlavne jeste lepsi.U nas v obchodech se prodava to co lidi kupuji a co je unosne pro jejich penezenky.Malokde se prodava neco drahsi nez 500kc.Ja se ptat jestli tady nekdo ma nejake skusenosti a jestli doporuci neco cim bych mel jeste zakoncit moje lesteni pro meho mazlicka.Taky jsem pouzival turtle ale uz me to prečslo a chci dat laku vic. Já ti poradím. Vyprdni se na želvičku (ano, i já jsem s ní začínal) a pořid si, když máš čištění a leštění auta tak rád (já taky, jsem začínající detailer, zrovna jsem koupil sadu za dva a půl klacku ), výrobky od značek AUTOGLYM, DODO JUICE, CHEMICAL GUYS, SWISSMAX, příp. MEGUIARS - to je prvotřídní kvalita, to nejlepší co můžeš miláčkovi nabídnout, želvička je oproti tomu jen prostředek z benzinky (i když pro běžné mytí ne-nadšence postačující) Doporučit ti můžu toto forum: detailing.cz a tento obchod detailing-obchod.cz, tam se dozvíš VŠE o kompletním profesionálním čištění vozu . [upravil dne 18/7/11 22:27 Frozz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.