Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahojky kluci tak po dlouhe studii testu a for jsem dospel k vysledku.Auto umyju samponem od Turtlika pak nanesu od firmy HAGMANS tady to http://www.aaaautokosmetika.cz/index.php?page=shop.product_details&product_id=40&option=com_virtuemart&Itemid=53 pak nanesu lestidlo

Autoglym Super Resin Car Cleaner tady to http://www.canadiantire.ca/AST/browse/4/Auto/CarWashingCleaning/CarPaintCare/PRD~0392824P/Autoglym%252BSuper%252BResin%252BPolish.jsp?locale=en da se koupit i tady v CZ ale male baleni asi 3 dcl stoji kolem 350.Kupuji 1l za tu cenu z anglie.Ale porad nevim jestli mam jeste ten lak zakonzervovat nejakym tvrdym voskem nebo necim takovym???Poradi nekdo??Dekuji :-)

Odesláno

ale prd napad funguje skvele aji na zasedle plasty problem je jen s uplne hladkejma. Ted jsem s tim natrel kolegovi feldu uplne zasedlej plast krasne cernej uz 2 mesice cena 50kč

Odesláno

To verim ze Turtle wax te nesklamal ale jsou i jine znacky a hlavne jeste lepsi.U nas v obchodech se prodava to co lidi kupuji a co je unosne pro jejich penezenky.Malokde se prodava neco drahsi nez 500kc.Ja se ptat jestli tady nekdo ma nejake skusenosti a jestli doporuci neco cim bych mel jeste zakoncit moje lesteni pro meho mazlicka.Taky jsem pouzival turtle ale uz me to prečslo a chci dat laku vic.

Odesláno

Tak jsem koupil turtle na metalízy a nedostal jsem od toho co jsem čekal. Měl jsem na kapotě takový mastný fleky od pylu (jar to neumeje) tak jsem čekal že mi to dá pryč a nic ... to samí škráblinky, ani jednu. Budu muset sehnat ten s nanokravinama :D

Odesláno

Bohuzel ten Ti taky nepomuze :-( vse vyskouseno.Musel by si vic investovat bohuzel.A o to mi jde.Nekdo kdo tomu fakt rozumi a rekne musis udelat tady to a tady to.Uz jsem koupil prostredek kterym po dukladnem umyti pripravis lak je to neco jak lestenka ale ten lak pripravi,dostane vsechny necistoty ven,pak to poradnou lestenkou musis rozlestit a ted nevim jestli jeste musis nejakym tvrdym voskem zakoncit nebo uz nemusis?A po tom tu patram :-)

Odesláno

Mam dal jsem tam foto, chtel jsem mensi ale uz se mi s tim nechce moc s....at :-) Skoda ze nik neporadi ale asi to uz nejak spacham ale uz se tesim jak to bude jak psi kulky :-)

Odesláno

Tak se s tim raději ještě chvilku ser bo tohle je na facku.

Nedávno se tu někdo chlubil s vyleštěnou 306kou. Pacient na detailng :).

EDIT: Tak jsem pacienta našel :). Klikni . Vypadá to hodně dobře.

[upravil dne 18/7/11 20:40 dzavel]

Odesláno
To verim ze Turtle wax te nesklamal ale jsou i jine znacky a hlavne jeste lepsi.U nas v obchodech se prodava to co lidi kupuji a co je unosne pro jejich penezenky.Malokde se prodava neco drahsi nez 500kc.Ja se ptat jestli tady nekdo ma nejake skusenosti a jestli doporuci neco cim bych mel jeste zakoncit moje lesteni pro meho mazlicka.Taky jsem pouzival turtle ale uz me to prečslo a chci dat laku vic.

Já ti poradím.

Vyprdni se na želvičku (ano, i já jsem s ní začínal) a pořid si, když máš čištění a leštění auta tak rád (já taky, jsem začínající detailer, zrovna jsem koupil sadu za dva a půl klacku :D), výrobky od značek

AUTOGLYM, DODO JUICE, CHEMICAL GUYS, SWISSMAX, příp. MEGUIARS - to je prvotřídní kvalita, to nejlepší co můžeš miláčkovi nabídnout, želvička je oproti tomu jen prostředek z benzinky (i když pro běžné mytí ne-nadšence postačující)

Doporučit ti můžu toto forum: detailing.cz a tento obchod detailing-obchod.cz, tam se dozvíš VŠE o kompletním profesionálním čištění vozu :).

[upravil dne 18/7/11 22:27 Frozz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...