Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vespolek.Chtel bych se tady zeptat jestli nekdo poradi poradnou lestenku ktera zakryje i drobne oderky?Pouzivam zelvicky ale jen normalni.Je nejaka ktera by byla obecne nejlepsi?Dekuji za rady.:xvul

Odesláno

Z leštěnkama experimentuju pořád,jelikož jsem trožku magor a mám jich plnou skříň,9 z 10 ovšem nefunguje:D Nějakou dobu jsem řešil,jak dát dokupy lak na 306,která byla totálně odrbaná od plastových kartáčů z myčky,nic nefungovalo,hrubší škrábance jsem bral dokonce brusnou pastou,takže ještě větší mat a to po celé ploše.Asi před 14 dněma jsem narazil v akci na toto,takže jako závislý pacient jsem to musel koupit.Ale pak se konalo velké překvapení,ono to funguje:oty škrábance zmizely a auto se blejská jak psí kulky:o.Takže za mě můžu tohle doporučit:super

Odesláno

Ja mam sice len 1/1 xD nemal som moznost experimentovat, skusil som od Formula 1 Scrach Out sa to vola, a na skrabance mi to fungovalo uplne krasne :/ ... A mal som na blatniku uplne zasednuty lak, proste cierna bola seda, prebehol som to 1krat tymto a krasne to ozilo :) takze ja mam skuesnosti taketo s touto znackou ale chcel som kupit Zelvicku :D ... ale nemali

Odesláno

U metalíz je potřeba si uvědomit, že vrstvička laku je tenká. Takže škrábance se sice rozleštit dají, ale ne do nekonečna. Takže spíš doporučuju, tvrdé vosky, které škrábance částečně vyplní. Já používám tyhle, jsou levný a fungují za tu cenu OK.

post-25417-14109618241291_thumb.jpg

Odesláno

taky se mi libi popisek zelvicky nano... asi taky vyzkousim...

A cim vubec lestenku nanasite? A cim pak lestite? Abych se mohl radne pripravit?

Ja tak pred 10ti lety daval zelvu na hooodne zvetralej cernej lak nasi Š110R a od ty doby na ni jsou fleky :D... A od ty doby jsem nic nelestenkoval...

Odesláno

To Ti verim.Zatim me zaujala nejvic ta zelva.Naposled jsem koupil Liqui Moly a stalo to za prd :-) to bylo lepidlo a ne lestenka :-) uz jsem ji dal tatkovi at se trapi :-)

Odesláno

tu zelvu tusim mam pokud ta lahev ma barvu do modre metalizi...

Jinak nanasim houbičkou na nadobi lehce krouzivimi pohyby, hlavne to nanaset na auto kdyz neni horko pak se to blbe rozlestuje, ideal je pod mrakem pokud nemas garaz, pak rozlestit nejakym flanelem ten se mi nejvic osvedčil... Nakonec ozivit cerne plasty a je auto jako nové!

Odesláno

Taky jsem to dělal leštičkou,koupil jsem levnou v Conradu a po 5ti minutách se z ní začlo hulit,takže jsem se nas... a koupil jsem profi,to byla prácička,ručně už nikdy.Výborně se mi osvědčili molitanový kotouče,pak jen doleštit.Jinak tenhle vosk má výhodu,že jde dolů dobře z plastů,klasický želví vosk nešel.

Odesláno

Zkusím tuhle leštičku :D. Myslím, že by ji mohli mít v Obi nebo kde maj PowerPlus nářadí. Když tak ji tam budu chodit dokola reklamovat :D

http://www.nejlepsiceny.cz/brusky/powerplus-pow404.html

Jinak s těma leštěnkama jste mi poměrně zamotali hlavu :D Mám doma od Muc-Offu

http://muc-off.halbich.cz/index.php?katalog=115&zobraz=ano

Na motorky funguje neskutečně, ale jenom sem s ní blejskal. Nikdy jsem se nepokoušel rozleštit škrábance apod. Prošel se mi po kapotě ptáček a na dveřích mi to nějakej dobrák obral klíčem, tak nevím čím na to. Na těch dveřích je to ale víc, tak jestli zkusit tu korekční tužku...

Odesláno

Tahle leštička je na dvě věci,jsou to pouze vyhozený prachy,jen vybruje,ale účinek žádnej,válí se mi v garáži...Ten vosk,co dal Abio používám taky,ale ten nevyleští,pokud je matný lak,tak nejdřív vyleštit a pak dát tenhle vosk,voskuju na jaře a na podzim.

Odesláno

Ja bych se ty lesticky nebal.Kdyz se posere tak ji vymenis ne?A tu lesticku s ptfe mam doma.Prave ze jsem spokojen jenom nezakryje ty skrabanecky.To mi vadi no :-) asi skusim tu s tou tuzkou ale byl bych rad kdyby prisel nekdo a rek kup tady to!To funguje na 100% muze byt i drahsi ale ne zas moc :-)

Odesláno
tu zelvu tusim mam pokud ta lahev ma barvu do modre metalizi...

Jinak nanasim houbičkou na nadobi lehce krouzivimi pohyby, hlavne to nanaset na auto kdyz neni horko pak se to blbe rozlestuje, ideal je pod mrakem pokud nemas garaz, pak rozlestit nejakym flanelem ten se mi nejvic osvedčil... Nakonec ozivit cerne plasty a je auto jako nové!

Tumodru zelvu mam aj Ja sice je moc dobra ale na te skrabance nezabera preto by som taki skusil tu nano ze co to povii...

a cim ozivujete tie cerne plasty :myslim?? poradte daku dobru vecicku dikes

[upravil dne 05102010 19:12 dusko201]

Odesláno
Tahle leštička je na dvě věci,jsou to pouze vyhozený prachy,jen vybruje,ale účinek žádnej,válí se mi v garáži...Ten vosk,co dal Abio používám taky,ale ten nevyleští,pokud je matný lak,tak nejdřív vyleštit a pak dát tenhle vosk,voskuju na jaře a na podzim.

Mozno mas kazovou :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...