Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim peugeotaci,

tak patral som ako detektiv a dozvedel som sa zaujimavy poznatok a tymto sa o neho s Vami podelim. Chcel som si dat upgradnut SW jednotky BSI z dovodu vymazavania Km do servisnej prehliadky, ze to pomohlo. No znami co mam v servisoch mi to neodporucali ani v TT a ani v PO. Dovod som sa nedozvedel, ze preco, ale nakoniec som sa k nemu dopracoval. Spojil som sa s programatorom v PSA (byvaly kolega), ci nieco nahodou nevie, ze preco to servisy neodporucaju, ze sa mi to zda nejake divne. No a teraz pozorne citajte historiu:

SW sa neodporuca upgradovat z toho dovodu, ze upgrade povodneho(originalneho) SW moze u niektorych aut sposobovat to, ze pri ZIMNYCH STARTOCH MOTOR BEZI CCA 20sek. NA TRI VALCE. TAKZE KTO MATE TENTO PROBLEM, MOZE TO BYT V TOM!!! JA MAM TIEZ TENTO PROBLEM. A ked som si pospominal tak veru je to tak, pretoze auto ked som kupil niekedy v oktobri, tu prvu zimu startovalo krasne na prvy sup a nerachotilo. Potom v lete som bol na servisnej prehliadke ked robil Peugeot akciu. Mam teda podozrenie, ze mi tam prepalili SW a odvtedy auto tazsie v zime startuje a rachoti na 3 valce. Inac takisto mi povedal, ze peugeot ma zoznam vsetkych VIN cisel aut u ktorych moze upgrade SW spravit toto. Jedna sa teda o starsie rocniky 2004, 2005, 2006.

Dufam, ze Vam to niektorym napovie. Viem, ze ste tu v niektorom vlakne riesili tento problem so startom v zime. Ale kedze je leto tak teraz o tom nikto nepise. :aut

[upravil dne 27.6.2011 20:28 Rafko]

Odesláno

Maximalni blbost.....

Za prve: BSI nezpusobuje chod motoru na 3 valce

Za druhe: Prave ze stara verze tohle delala a ta nova to odstranuje.

Pekne te dostali:D

[upravil dne 26/6/11 13:09 straki007]

Odesláno

Pravidlo cislo jedna.

Kdyby se zjistil problem ve vyzkumu ze je nejaky problem tak si te zavolaji dopisem na akci.A reknou ti o co jde.

Pravidlo cislo dve.

Neni mozne si nekdo rekne \"hele dejte mi novy soft do jednotky\".To jakokdyby jsem prisel k doktorovi a rekl mu\"hele dej mi na predpis nejake prasky chci mit vetsi silu\".

Kapisto?:D:D:D

Proste ti rekli to co jim sedelo.Jak ty k nim.......

Odesláno

autopredajcovia ziju z autorizovanych servisnych oprav a prehliadok a nie z predaja aut :)

takze cim viac sa kazi auto tym lepsie pre nich,,,

mam skusenost od kamosa, kedy dal opravit do PGT auto a oni jednu vec opravili a inu \"nedopatrenym\" pokazili.. tak sa vratil spat a zas zacvakal... pritom oni to poskodili...

Odesláno
Pravidlo cislo jedna.

Kdyby se zjistil problem ve vyzkumu ze je nejaky problem tak si te zavolaji dopisem na akci.A reknou ti o co jde.

Pravidlo cislo dve.

Neni mozne si nekdo rekne \"hele dejte mi novy soft do jednotky\".To jakokdyby jsem prisel k doktorovi a rekl mu\"hele dej mi na predpis nejake prasky chci mit vetsi silu\".

Kapisto?:D:D:D

Proste ti rekli to co jim sedelo.Jak ty k nim.......

[/rquote

ale keby som to povedal tebe tak to mam ci ? :D:aut

[upravil dne 26/6/11 09:34 DERT123]

Odesláno

Neviem no je to divne. Ale to co hovoris o tom SW sa mi nezda. Napr. bezne si prepalujem SW v TV prepalujes BIOS v pocitaci napr. tak aj SW riadiacej jednotky by mal vylepsovat, je mi to jasne. A mali vraj na to zvolavacku, ale vraj sa ludia ked im prepalili SW vracali s tymto problemom aj ked ho predtym nemali. Takze jeden hovori tak druhy tak. Ja uz neviem komu mam verit.

Odesláno

Straki: Neviem ty mas upgradnuty SW v BSI? Stve ma len to preco mi to nechceli spravit nic ine. Tie veci okolo toho ma len zmiatli. Preco sa toho boja? Ci je viac veci co starsi model auta nemusi zniest, alebo co?

Odesláno

Hned muj prvni prispevek..............tam to pisu taky ale oni ostatni veri asi opravdu tomu ze bsi ma vliv na chod motoru.:D

Rafko: Nemam novy soft v BSI....neni treba....a preco sa toho boja..........umis si predstavit ze by spadl flash pri nahravani softu v BSI nebo ECU???To by tady byli romany.Proc delat soft v jednotce jenom kvuli pocitu???

Odesláno

Přesně tak.

Tady si někteří myslí , že si v servise z dlouhé chvíle vylosuji auto a jen tak tam přehraju soft v BSI nebo ECU. Ach jo.

Třeba u 407 přehrát fw v BSI = nahrát klíče, Zjistit kod není problem, ale druhý klíček ??? Trochu používat hlavu.

To samé v ECU, každé přehrátí je riziko a nikdo ho nepodstoupí jen tak z rozmaru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...