Hadra Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Ahoj, mám dotaz tohodle typu....mám dceru 18 měsíců a byli u nás známí s takovou tou elektrickou čtyřkolkou. Malá na ní lítala a byla naprosto unesená. Tak jsem trošku pátral a docela mně zarazila výdrž vs nabíjení....docela opruz a jezdí to snad hodinku. Ta čtyřkolka těch známých tak nějak vydržela taky. Koupili ji snad za tisícovku s tím, že baterka byla v háji a tak to mají předělaný na baterku z vrtačky. Vzhledem k tomu, že mám děti dvě 18měsíců a necelej měsíc bych chtěl zvolit něco novýho, aby si toho užily obě dvě, ale nevím, zda to ty dva roky vydrží. Děda měl takovýho toho elektrickýho skůtra ( asi za 5 tis ) a ten stál naprosto za prd, resp. baterky šly rychle do háje s kapacitou. Díval jsem se na benzínový a v přijatelné cenové relaci kolem těch 5tis je to všechno s motorama Dell orto, čili čína a s tímto motorem mám minibike a ten byl teda hodně \"dodělej doma\" a furt se to kazí. Navíc myslím, že na benzínovou je ještě malá. Máte s tímto někdo zkušenost? Na té elektrické jezdila docela slušně, i se dokáže vyhnout a jet tam kam chce....tak proto o tom přemýšlím. Citovat
Péťa Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Elektrickou jsem koupil dvojčatům, ale nechtěli na tom jezdit Výdrž byla, jak říkáš. Ale myslím, že to stačí. Copak vydrží malé děcko se hodinu soustředit na jednu činnost? Citovat
koblih69 Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Malá měla taky elektrickou 4-kolku. Hodně jí bavila. Co se týká výdrže tak ta hodina celkem odpovídá, nicméně náhradní baterie jsem kupoval za cca 350,- takže myslím není žádný problém mít nějakou v zásobě a nebo rovnou posílit kapacitu původní. Jinak benzínový máme doma Minibike, ale to je Blata, takže OK. Ty Čínský co mají sousedi okolo opravuju se sebezapřením protože třeba brzdy jsou velká divočina, to bych asi dítěti nedovolil. [upravil dne 24/6/11 22:21 koblih69] Citovat
vendelinek Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 v loni na podzim jsme koupili vnoučkovi tohodlenc jepíka,na první nabytí(asi tak 18hodin)nejezdil,a stál doma,před jarem tohodle roku se baterie trochu oživila +- 2hodiny na nabíječce a jezdilo se s tim asi tak 4 dni(odhadem denně hodinku),baterie drží docela dobře,zatim se dobíjelo jednou koupil sem to v akci sleva 30% za necelý 3000kč http://imgbank.cz/up/temp/02102010.jpg [upravil dne 25.6.2011 09:33 vendi.stejskal] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.