Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je očesaný kolečko na klapce u spolujezdce fouká jenom teplej vzduch nebo bych potřeboval poradit když tu klapku nastavim ručně dam moturek zpátky a vytáhnu kabel jestli to nebude vadit

Odesláno

Když budeš hledat tak je to tu popsané včetně úpravy se 2 koncáky, která ten problém jednou pro vždy řeší. Jinak v A.K. koupíš max. celou klapku. Odpojit klapku v libovolné poloze můžeš, má to tak spousta aut ( třeba v bazarech ... )

[upravil dne 23/6/11 22:33 koblih69]

Odesláno

ne opravna sada se na tohle nedela, jedine cele servo, stat bude asi ranec, spis sehnat na vrakaci nebo tady v sekci inzerce z nejake 307 na dily

Odesláno

U 307 budeš mít asi problém koupit v replice i celou klapku natož opravnou sadu, jeslti se pletu tak mě opravte, ale na rozdíl třeba od 406 nemají v A.K., Elitu, Aci... z klapek na 307 nic.

Takže pokud ano tak podle mě jedině v Pežo a to se ti musí kouknout někdo jiný...

Odesláno

Tak sem zjistil kde objednat tu opravnou sadu na klapku když jsou na ní očesaný zubyhttp://www.originalniautodily.cz/PageDetail.aspx?Code=PEUGEOT kod dílu 6450XZ .Kdyby to někdo potřeboval může se podívat stojí to i z dopravou 470 kč .

Odesláno

hmm skoda, ze k tomu neni obrazek, bych byl zvedav, jak to vypada. Kdyztak schvalne, az ti to prijde, sem hod fotku. Jinak teda 6450XZ neni dle serviceboxu zadnej originalni dil peugeot, tak to by me zajimalo, podle ceho to cislujou

Odesláno

koblih jsi dobrej ty najdeš všechno jinak mi volali že to stojí o 60 kč víc a je to náhrada za tady tu sadu a má to jiny číslo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...