Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

godzila: nemas za co ... :)

jinak godzila to napsal spravne ... vzpominam si na nasi starou firemni oktavku, asi pul roku po vymene brzdovych kotoucu se s tim nedalo brzdit, z rychlosti pres 130 to skubalo volantem jak cyp ... a kdyz jsem se ptal jak to bylo zajete, tak pry nijak ... na druhem firemnim to bylo tak, ze si sef stezoval, ze to auto po vymene kotoucu a desek vubec nebrzdi :D , ze musi na to slapat jako ko..kot, na to ho mechanik zdupal, jestli neco vi o tom, ze se brzdy musi zajet :) ... no komedie :)

ja jsem s tema ATE PD zatim maximalne spokojeny, brzdi to lip, nevadne to , uz jsem je vyzkousel na dalnici pri nekolika krizovkach a drzi perfektne

Odesláno

Jinak já mám tedy v nabídce spíše toto http://shop.navaseauta.cz/Nahradni-dily/Peugeot/407/Brzdovy-system/Brzdove-kotouce/Brzdovy-kotouc-ATE-426121-283mm-chlazeny-predni.html , na internetu by měli být nejlevnější .... :)

Případně ještě nějaké kotouče ZIMMERMANN, ty bych měl mít klasické i vrtané, co jsem zběžně kouknul měli by být levnější jak ty ATE a kvalita je na vysoké úrovni, kotouče jsou z výroby už povrchově upraveny proti korozi, viz foto v mém vlákně kotoučů ... :)

Odesláno
myslim ze ATE bez drazky maji stejnej matros!

To si myslíš špatně ... :) Je tam podstatný rozdíl v kvalitě materiálu, je to vidět na první pohled, power disc jsou víc černé....

Stejný, nebo podobný materiál jako běžné kotouče mají většinou vrtané .... :papa

Odesláno

Potřebuju nějakou srovnávací tabulku těch kotoučů, jejich ceny a hodnocení 1-10 :D

Na co přijdou ty ATE s drážkou? Předpokládám, že to nejsou ty nalinkovaný ne? A antikorozní úpravu mají všechny, nebo jenom ty ZIMMERMANNy? :-)

Odesláno

Čoveče na 407 jsem power disc nenašel ... :myslim

Srovnávací tabulku nemám, ale hodím ti sem za chvilku ceny na ty ZIMMERMANNy....:) Já osobně mám rád ATE i ZIMMERMANN, oboje jsou dostatečně kvalitní a jejich ceny většinou bývají rozumné .... :mrk

Odesláno

ja jsem mel obyc ate na minulem aute a nemohl jsem rict ani pul slova nedavno jsem resil co tam. Puvodne jsem mel v planu ATE pak jsem zjistil ze zimmermann je za stejnou cenu a nakonec jsem jeste pridal do rozhodnuti Brembo takze 3 kvalitni znacky v brzdach pro bezny provoz no a nakonec to rozhodla cena takže mam Bremba i s deskama brembo coz skoro nikdo nenabizi. a ja jsem chtel aby to fakt bylo k sobe co nej

Odesláno

Bremba má kamarád na autě, ale osobně s tím zkušenost nemám, obecně se říká že je to dobrá značka, což nemohu ani potvrdit, ani vyvrátit .... :D Já prodávám jen ATE a ZIMMERMANN... :papa

Odesláno

bremba mam na aute a reznou min nez ostatni (ferodo, ATE), spis teda na brzdne plose nereznou skoro vubec :)

A rozhodne nereznou uvnitr tech ventilacnich otvoru, jsou totiz povrchove upravene (myslim, ze je to nejaka fosfatace nebo co, po dvou letech jsou porad leskly a zlaty)

Odesláno

jo to maji ty drazsi a ne ten zaklad co mam ja! kdybych nebyl blbec tak jsem si je natrel nez byli na aute to jsem se totiz bal ze nebudou pasovat a ted se bojim ze kdyz natru dosedacu plochy s kolem tak se prilepi

Odesláno

Že bych hecnul taky Bremba? Na kolik tě vyšly?

Jinak mam nabídku na předek i s deskama komplet za 5500, tak bych ocenil nějaké zkušenosti s Feroďákama :-)

Odesláno

BTW - můžete někdo linknout fotku těch drážkovanejch ATE? Jaký tam mají účel ty drážky, když jsou jakoby uzavřené v kotouči a nevycházejí ven? :-)

Odesláno

ja mam vrtany, sehnal jsem tenkrat na aukru celou sadu i s deskama za vyprodejovou cenu 4500 ( prodejni je asi 12 :) )

Odesláno

No co jsem koukal, tak v Anglii se nechaj sehnat i s Brembo destičkama ty obyčejný za 4500,- + poštovný (hádám tak 1500,-) a ty MAXy s drážkama, po kterých slintám i s deskama 5500,- + pošta. Otázkou je, jestli k nám zasílají, ale určo by to šlo domluvit. Moje hlavní dilema teď je, jestli zainvestovat ty láčovní MAXy, nebo se spokojit s \"obyčejnýma\" :D

Odesláno

co jsem slysel, polska firma Mikoda dela pro Brembo polotovary pro ty jejich vrtany disky, mel jsem chut je zkusit, posilaj je z Polska a vychazely dost dobre

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...