BV406 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 godzila: nemas za co ... jinak godzila to napsal spravne ... vzpominam si na nasi starou firemni oktavku, asi pul roku po vymene brzdovych kotoucu se s tim nedalo brzdit, z rychlosti pres 130 to skubalo volantem jak cyp ... a kdyz jsem se ptal jak to bylo zajete, tak pry nijak ... na druhem firemnim to bylo tak, ze si sef stezoval, ze to auto po vymene kotoucu a desek vubec nebrzdi , ze musi na to slapat jako ko..kot, na to ho mechanik zdupal, jestli neco vi o tom, ze se brzdy musi zajet ... no komedie ja jsem s tema ATE PD zatim maximalne spokojeny, brzdi to lip, nevadne to , uz jsem je vyzkousel na dalnici pri nekolika krizovkach a drzi perfektne Citovat
godzila.01 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Jinak já mám tedy v nabídce spíše toto http://shop.navaseauta.cz/Nahradni-dily/Peugeot/407/Brzdovy-system/Brzdove-kotouce/Brzdovy-kotouc-ATE-426121-283mm-chlazeny-predni.html , na internetu by měli být nejlevnější .... Případně ještě nějaké kotouče ZIMMERMANN, ty bych měl mít klasické i vrtané, co jsem zběžně kouknul měli by být levnější jak ty ATE a kvalita je na vysoké úrovni, kotouče jsou z výroby už povrchově upraveny proti korozi, viz foto v mém vlákně kotoučů ... Citovat
godzila.01 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 myslim ze ATE bez drazky maji stejnej matros! To si myslíš špatně ... Je tam podstatný rozdíl v kvalitě materiálu, je to vidět na první pohled, power disc jsou víc černé.... Stejný, nebo podobný materiál jako běžné kotouče mají většinou vrtané .... Citovat
Hawk476 Odesláno 23. červen 2011 Autor Odesláno 23. červen 2011 Potřebuju nějakou srovnávací tabulku těch kotoučů, jejich ceny a hodnocení 1-10 Na co přijdou ty ATE s drážkou? Předpokládám, že to nejsou ty nalinkovaný ne? A antikorozní úpravu mají všechny, nebo jenom ty ZIMMERMANNy? :-) Citovat
godzila.01 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Čoveče na 407 jsem power disc nenašel ... Srovnávací tabulku nemám, ale hodím ti sem za chvilku ceny na ty ZIMMERMANNy.... Já osobně mám rád ATE i ZIMMERMANN, oboje jsou dostatečně kvalitní a jejich ceny většinou bývají rozumné .... Citovat
godzila.01 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Takže okolo 1200kč / kus klasický ZIMMERMANN a okolo 1800kč / kus vrtaný ZIMMERMANN, ten není momentálně dostupný, ale měl by snad jít objdnat z německa od výrobce .... Citovat
Vítek1 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 ja jsem mel obyc ate na minulem aute a nemohl jsem rict ani pul slova nedavno jsem resil co tam. Puvodne jsem mel v planu ATE pak jsem zjistil ze zimmermann je za stejnou cenu a nakonec jsem jeste pridal do rozhodnuti Brembo takze 3 kvalitni znacky v brzdach pro bezny provoz no a nakonec to rozhodla cena takže mam Bremba i s deskama brembo coz skoro nikdo nenabizi. a ja jsem chtel aby to fakt bylo k sobe co nej Citovat
godzila.01 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Bremba má kamarád na autě, ale osobně s tím zkušenost nemám, obecně se říká že je to dobrá značka, což nemohu ani potvrdit, ani vyvrátit .... Já prodávám jen ATE a ZIMMERMANN... Citovat
Ferry Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 bremba mam na aute a reznou min nez ostatni (ferodo, ATE), spis teda na brzdne plose nereznou skoro vubec A rozhodne nereznou uvnitr tech ventilacnich otvoru, jsou totiz povrchove upravene (myslim, ze je to nejaka fosfatace nebo co, po dvou letech jsou porad leskly a zlaty) Citovat
Vítek1 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 jo to maji ty drazsi a ne ten zaklad co mam ja! kdybych nebyl blbec tak jsem si je natrel nez byli na aute to jsem se totiz bal ze nebudou pasovat a ted se bojim ze kdyz natru dosedacu plochy s kolem tak se prilepi Citovat
Hawk476 Odesláno 23. červen 2011 Autor Odesláno 23. červen 2011 Že bych hecnul taky Bremba? Na kolik tě vyšly? Jinak mam nabídku na předek i s deskama komplet za 5500, tak bych ocenil nějaké zkušenosti s Feroďákama :-) Citovat
Hawk476 Odesláno 23. červen 2011 Autor Odesláno 23. červen 2011 BTW - můžete někdo linknout fotku těch drážkovanejch ATE? Jaký tam mají účel ty drážky, když jsou jakoby uzavřené v kotouči a nevycházejí ven? :-) Citovat
Ferry Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 ja mam vrtany, sehnal jsem tenkrat na aukru celou sadu i s deskama za vyprodejovou cenu 4500 ( prodejni je asi 12 ) Citovat
Hawk476 Odesláno 23. červen 2011 Autor Odesláno 23. červen 2011 No co jsem koukal, tak v Anglii se nechaj sehnat i s Brembo destičkama ty obyčejný za 4500,- + poštovný (hádám tak 1500,-) a ty MAXy s drážkama, po kterých slintám i s deskama 5500,- + pošta. Otázkou je, jestli k nám zasílají, ale určo by to šlo domluvit. Moje hlavní dilema teď je, jestli zainvestovat ty láčovní MAXy, nebo se spokojit s \"obyčejnýma\" Citovat
Ferry Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 co jsem slysel, polska firma Mikoda dela pro Brembo polotovary pro ty jejich vrtany disky, mel jsem chut je zkusit, posilaj je z Polska a vychazely dost dobre Citovat
Hawk476 Odesláno 23. červen 2011 Autor Odesláno 23. červen 2011 A co jsou zač ty vrtaný? V aktuální nabídce jsem je neviděl. Mají tam pouze ty standartní, drážkovaný MAXe a pak nějaký \"ricink\" :-)) Citovat
Ferry Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 je to myslim Brembo sport line vrtane kotouce, zkus google tady je ten set pro 406 http://tuning.autodoplnky.cz/brzdy/brembo/vrtane-kotouce-desky/smid-3010/ pro 407 jsem zatim nenasel [upravil dne 23/6/11 22:02 Ferry] Citovat
Vítek1 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 ty moje bremba byli kolem 5000 komplet vsechny 4 kotouce a desky. v brne je jedna firma co to prmo dovazi tak nebylo co resit Citovat
Hawk476 Odesláno 23. červen 2011 Autor Odesláno 23. červen 2011 Dáš kontakt na tu firmu? Jinak to co linkoval Ferry dobrý pálky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.