Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak me jen napadlo, pri cteni nejakeho starsiho vlakna jsem si vzpomnel na budvara s jeho bilou 405 ...

nevite nekdo, co s nim je ? vim, ze nakonec musel hodit sveho frantu do srotu a od te doby se tady, myslim, neukazal ? nemel nahodou i nejakou kapelu ?

ne, ze bych na nej potreboval kontakt, ja jen, ze mel vtipne komentare a byl celkem vyrazny :D, tak proto ...

[upravil dne 22/6/11 10:02 BV406]

Odesláno

Díky za zájem ;) Žiju :-D Spousta práce, která mě ale baví (hlavně za volantem ;) ), práce na bytě nekonečná aby to tam trošku vypadalo, aneb nejen peugeotem živ je člověk ;) Nicméně náhodou před rokem v létě mě Washut pučil svou 405tku a tak sem se opět vžil do 405tkáře na den ;) Ale Franta http://405.unas.cz/ byl jen jeden ;)

[upravil dne 22/6/11 10:57 budvar]

post-18946-14109617921313_thumb.jpg

Odesláno

Jak koukam podle spodni fotky, budvar se vozi na pašíkovi ? Ci to neni tvuj ?

Odesláno

Momentálně žádný vlastní auto nemám ale pracovně jezdím pořád - nejvíc mě učaroval Ford GALAXY - to je obývák na 4 kolech co trhá asfalt. V tom mě je nejlíp, ale PASSATci sou taky moc fajn. Ono je těžký si koupit nějaký auto, když v práci člověk jezdí super autama.

Pro mě bude auto aktuální spíš tak za rok, dva - uvidíme jaký budou finanční možnosti - na tom to stojí - můj obzor se motá někde kolem PASSATa B5.5, PEUGEOTa 407čky pokud sedan ale hodně šilhám po autě, kde se dá i natáhnout když člověk jede přes celou Evropu, což by splňovali spíš o verzi zpátky Ford Galaxy, VW Sharan (ale ten je hnusnej) nebo tak něco. Těžko říct - rozhodně už rok mám na stole v práci model B5.5tky a mám ji jako motivaci :) Takhle jak je na téhle fotce, bych ho chtěl v díslu 2ce ;)

post-18946-14109617922905_thumb.jpg

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Nééé, to né, to je fotka ze starých časů ;) Zachovalou 405tku krásnou s výhledem života minimálně ty necelý 2 roky, do dalšího STKáčka už asi nikdy nenajdu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...