Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Aby přestali psát ty komenty do inzerce, podle pravidel to tam nepatří a nechapu proč se to tolik rozmáhá, když si nemužete pomoct tak pište SZ dotyčnemu. Kdo to má po vás mazat!!! Děkuji za pochopení [upravil dne 21/6/11 22:08 Radek Hurvajz] Citovat
MilanF1 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 :mad: Omlouvám se, občas jsem si koment neodpustil, ač jsem se snažil, aby byl k věci. Vím, všechny komenty jsou zakázány, od toho tu je SZ ... Věřím, že i ostatní budou dodržovat toto pravidlo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 Je potřeba rozlišovat, pokud se ptám na cenu, či technický stav atd tak to tam patří, ale řeči okolo jako ( ty to prodáváš, vždyť tě to stálo tolik peněz ), tam fakt nepatří Citovat
godzila.01 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Hele Radku neřešilo se to tu už nedávno ? Když si prodávající přeje komentáře u svých inzerátů a má to tam napsáno neměl by to být problém ne ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 ano, ale mely by to byt podnetne komentare, v tom s Radkem souhlasim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 Godzila: On by si je spravně ani přát neměl, pravidla jsou tomu nadřazená, ale budiž pokud by vyslovně napsal chci aby jste mi sem psali kraviny tak budiž no Jeden za všechny: [upravil dne 21/6/11 22:46 Radek Hurvajz] Citovat
godzila.01 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Ok, jsem rád, upravím si inzerci ... :aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 TY za inzerci platiš, tam se da domluvit;) Citovat
Schreek Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Hele, můj inzerát No ono je to docela problém, já tam i vysloveně zmínil, že bych tam tyhle typy komentářů tak úplně míti nemusel, ale oni si vesele drbou dál Jsem pro takovéhle komentáře v inzerci mazat, prostě to tam nepatří.... Citovat
godzila.01 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Ideální kdyby si to mohl moderovat ten kdo tam ten inzerát napálí.... když mu to nevadí nechá to tam, když mu to vadí smaže si to .... Citovat
Schreek Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 To by bylo super, ale obávám se jestli to technicky lze... Citovat
Neon Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Technicky to myslím nelze ... více poví Kurt, až se vrátí, nebo shlédne téma, ale to by pak byl moc velkej holubník a \"cochcárna\" ... vždy může inzerent napsat \"Hlášení\" a moje zkušenost je, že ze 100% je požadavek do 24hodin vyřešen, neboť hlášený příspěvek chodí všem MODům ... a alespoň jedem zaúřaduje Citovat
godzila.01 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Nevím jestli tohle staré forum tohle umožnuje, ta funkce by se dala lehce doprogramovat, ale co jsem se bavil tady s \"inženýrama\" bojí se že když něco doprogramujou nepůjdou jim pak nové aktualizace a bla bla ... Chápu to, ušetří si tím spoustu práce, na druhou stranu by se s tí dalo dělat spousta věcí, ale to je jedno radši nebudu pitvat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 Ja myslim že by si pak inzerent mohl mazat třeba i duležitý informace které by se mu zrovna nelíbili. A za další byl by v tom bordel. Leda by každá změna musela projit schvalením někoho kompetentniho a až pote by se zobrazila i v inzeratu. Spiš bych to nechal a trval na tom aby si každy hlidal svuj inzerát a reportoval modům připadné offtopicy [upravil dne 21/6/11 23:39 Radek Hurvajz] Citovat
godzila.01 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Jop, stačila by u inzerátu možnost \"zaklikat\" si co tam člověk nechce a moderátor by to pak případně odstranil kdyby schledal že to tam nepatří .... :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.