Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Důrazně žádám všechny členy....

Recommended Posts

Odesláno

Aby přestali psát ty komenty do inzerce, podle pravidel to tam nepatří a nechapu proč se to tolik rozmáhá, když si nemužete pomoct tak pište SZ dotyčnemu. Kdo to má po vás mazat!!!

Děkuji za pochopení

[upravil dne 21/6/11 22:08 Radek Hurvajz]

Odesláno

:mad::mad: Omlouvám se, občas jsem si koment neodpustil, ač jsem se snažil, aby byl k věci. Vím, všechny komenty jsou zakázány, od toho tu je SZ ...

Věřím, že i ostatní budou dodržovat toto pravidlo. :papa

Odesláno

ano, ale mely by to byt podnetne komentare, v tom s Radkem souhlasim

Odesláno

Godzila: On by si je spravně ani přát neměl, pravidla jsou tomu nadřazená, ale budiž pokud by vyslovně napsal chci aby jste mi sem psali kraviny tak budiž no

Jeden za všechny:

[upravil dne 21/6/11 22:46 Radek Hurvajz]

Odesláno

Hele, můj inzerát :D No ono je to docela problém, já tam i vysloveně zmínil, že bych tam tyhle typy komentářů tak úplně míti nemusel, ale oni si vesele drbou dál :myslim Jsem pro takovéhle komentáře v inzerci mazat, prostě to tam nepatří....

Odesláno

Technicky to myslím nelze ... více poví Kurt, až se vrátí, nebo shlédne téma, ale to by pak byl moc velkej holubník a \"cochcárna\" ... vždy může inzerent napsat \"Hlášení\" a moje zkušenost je, že ze 100% je požadavek do 24hodin vyřešen, neboť hlášený příspěvek chodí všem MODům ... ;) a alespoň jedem zaúřaduje

Odesláno

Nevím jestli tohle staré forum tohle umožnuje, ta funkce by se dala lehce doprogramovat, ale co jsem se bavil tady s \"inženýrama\" bojí se že když něco doprogramujou nepůjdou jim pak nové aktualizace a bla bla ... Chápu to, ušetří si tím spoustu práce, na druhou stranu by se s tí dalo dělat spousta věcí, ale to je jedno radši nebudu pitvat :)

Odesláno

Ja myslim že by si pak inzerent mohl mazat třeba i duležitý informace které by se mu zrovna nelíbili. A za další byl by v tom bordel. Leda by každá změna musela projit schvalením někoho kompetentniho a až pote by se zobrazila i v inzeratu.

Spiš bych to nechal a trval na tom aby si každy hlidal svuj inzerát a reportoval modům připadné offtopicy

[upravil dne 21/6/11 23:39 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...