Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já mám teda nejvážnější zájem, jakej může být. Jenom bych potřeboval pomoc se zjištěním, co všechno budu teda potřebovat. Pokud se dá z těch mých fotek poznat, který ty díly mi tam chybít, tak ...

Jsem na mejlu, nebo na čísle 603241856

Platím hotově a ihned :super

Předem moc děkuji za spolupráci a výpomoc;)

Odesláno

Komi, takže víš co potřebuju? Já jen, že jsem to zkoumal a podle mého amatérského názoru mi tam chybí: \"Kroucené lanko s umělohmotným koncem\" (č.3) a ten \"trojůhekníkový onenc\" (č.4) Nevím ale, co je č. 2. Každopáně se jedná o stranu nad spolujezdcem, takže ...

Pokud však víš, co mi tam schází, tak to nechám na tobě a budu ti plně důvěřovat :mrk

Pokud bys byl ochoten mi to poslat dobírkou, tak budu vděčen. Další možnost ti můžu nabídnout, že máme chalupu v J.Č. Kousek od Blatný (jestli znáš?) A shodou okolností tam teď na to volno budou rodiče, takže pokud bys měl náhodnou cestu kolem tak ... By se to dalo taky nějáko takto vyřídit (samo za finanční náhradu spotřovaného paliva, nejezdíš na leteckej benzín, že ne :D).

Myslím si ale, že pošta bude asi nejrozumnější řešení, teda pokud nejezdíš nějk pravidelně do PHA :roll

Vďaka MJS

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím všechny znalce a prosím též o radu přesto že jste to už řešily, předem díky :super

Včera jsem otevřel šíbr a když jsem ho pak zavíral tak v něm křuplo a byloto, na levé staně je teď volný a spadlí ale jinak funguje normálně, jen ho musim podkládat aby byl normálně zavřený. Může někdo poradít PLEASE?? vým jen že nešel zavřít a štoural jsem tam tak dlouho až ne mě vypadl takový kovový bazmek jako na obrázku (č 4)

Odesláno

No tak to máš asi trošku smolíka. Mě ten šíbr taky funguje, ale jen jedna strana.

Byl jsem se optat na vrakáči ve Zlatý a docela mě vyf ...

Prej mi prodaj šíbr jen se střechou a to za 6 papírů, takže jsem v tom zastejně, jako bych kupoval ty táhla new. Měli tam dokonce 3 káry s ele. šíbrem a ani z jedný mi ho nechtěl prodat. Hrozně wochotný ...

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Prosím poradíte mi někdo s el. šíbrem v 406 2,1 TD ? Před asi týdnem jsem si koupil zmiňovaný model. Šíbr 3x fungoval bez problémů, a pak jak jsem ho otevřel jako ventilačku, tak už spolujezdcova půlka nešla dolů. Může mi poradit jestli se dá nějakým způsobem aspoň ručně zavřít aby do auta nepršelo ? Děkuji za každou radu.

Odesláno
Původně zaslal: Xonik

Prosím poradíte mi někdo s el. šíbrem v 406 2,1 TD ? Před asi týdnem jsem si koupil zmiňovaný model. Šíbr 3x fungoval bez problémů, a pak jak jsem ho otevřel jako ventilačku, tak už spolujezdcova půlka nešla dolů. Může mi poradit jestli se dá nějakým způsobem aspoň ručně zavřít aby do auta nepršelo ? Děkuji za každou radu.

Skus si to pořádně přečíst je tu hodně informací. :myslim

Zavřít to budeš muset za pomoci někoho ručně (tak jak já). :D

Ty uvnitř elektricky a někdo venku ručně tlačit a zavírat. :bojim:super:bojim

[upravil dne 20/2/06 Pinďa]

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: JohnnyGreen

Mam už asi rok rozbitej šíbr (prasklý trojúhelníkový jezdec) , tohle jaro to budu řešit a: kdyby jsi zjistil že ti chybí nějaký díl nebo ho máš rozbitý, tak z těch našich šitů můžem dát dohromady jeden funkční, abysme nemuseli každej kupovat novotu za 6kkč.

a pokud by ti po skládání šíbrů zbyl jeden ten trojuhélníkovej bazmek co zvedá sklo tak bych ho moooc chtěl bo na mojí 405GRDT totiž jeden chybí takže sklo lze zvednout ale nezasune se to protože se to žvejkne (když se tomu zvrchu pomože tak se to zasune..

Dik za zprávu ;):super

Odesláno

No pánové ten šíbr je fakt pakárna. Už mám ušetřenej na novej mechanismus, jen přemýšlím, jestli to dát do peugeotu na výměnu...

Zvládnul bych to asi sám :myslim, ale když mi to vymění oni, tak budu mít jistotu, kdyby tam třeba začlo týc, nebo tak, že mi to v záruce opravý.

Nadruhou stranu se bojím, aby mi tam něco nevyku***li - víme, jakej mají vztah ke starším autům :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...