dolcett Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 Mam problem, okno u spolujezdce absolutne nereaguje nebo na dire kdyz to poskoci tak ano ale popojede centak a konci, kam se mam divat? k motorku v tech konkretnich dverich? dik Citovat
roness Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 Zdarec. No nevim jak tobe ale me to delalo neco podobnyho a stacilo poradne vycistit a proplachnout tlacitka a hned bylo vse oukej. P.S. Napred jsem ale taky rozmontoval pul auta :-))))) Citovat
Marcel Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 ahoj, no nevim jestli mas stejnej problem. Ja sem koupil 405ku od borca,kterej jezdil sam, tudiz zadni okynka nepouzival a ty byly silene pomaly. Tak sem vycistil tlacitka kontaktolem (o neco se to zlepsilo) a sundal tapecirung ze dveri, vycistil tu listu po ktery jezdi okno a WDckem prostrikal celou listu, obe lanka a chvilku jezdil nahoru az dolu, kdyz jsem to promazal podruhy,tak se okna rozjely a ted se stahuji jak nova!!! Citovat
oddie Odesláno 12. březen 2005 Odesláno 12. březen 2005 Pokud byste si někdo chtěl předělat okýnka na 405 na elektrická, pár mi jich tu zbývá, i s drátama a ovládáním. Předělat jdou i zadní okna, nejen přední... Citovat
Rom Odesláno 12. březen 2005 Odesláno 12. březen 2005 Já už jdem dokonce přehazoval tlačítko ze zadních dveří do předních, protože tam bylo totálně hyn. Citovat
mk405 Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 oddie: kolik za komplet el. stahování zadních oken na P405? co všechno bych musel vyměnit a předělat? mk Citovat
oddie Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 2x mechanismus okna + 2x spínač = litr. Akorát je dobré mít takový ten dlouhý středový tunel mezi sedačkami, s dírami na ty tlačítka, ten totiž nemám. Nebo vymyslet, kam je dát jinam. Předělat nic, jen vyměnit mechanismy ve dveřích (5x šroub), a natáhnout dráty... Citovat
Gotrek Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Tunel s umístěním na tlačítka by byl... jenže teď nějak není ten litr... Pokud bys to Oddie měl ještě za nějaký čásek, tak bych se Ti kdyžtak ozval. Jsi ochoten to poslat poštou? Citovat
oddie Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Poštou nerad, spíš kdyžtak na nějakém srazu, či poslat po někom, kdo jede kolem... Citovat
mk405 Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 za 1000,- to jde, kolik že jich máš? to bych do toho možná vrazil, panel mám i s pozicema (Sri), jen bych musel asi proříznout tu zaslepku (předpokládám že tu nemáš) a ted mě ještě napadá co s klikama, nemám záslepky. kdy bude další sraz??? mk Citovat
oddie Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Tak včera jsem prohraboval zbytky, a asi bych dal do kupy dvoje, ty okýnka... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.