Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam problem, okno u spolujezdce absolutne nereaguje nebo na dire kdyz to poskoci tak ano ale popojede centak a konci, kam se mam divat? k motorku v tech konkretnich dverich? dik

Odesláno

Zdarec. No nevim jak tobe ale me to delalo neco podobnyho a stacilo poradne vycistit a proplachnout tlacitka a hned bylo vse oukej.

P.S. Napred jsem ale taky rozmontoval pul auta :-)))))

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj, no nevim jestli mas stejnej problem. Ja sem koupil 405ku od borca,kterej jezdil sam, tudiz zadni okynka nepouzival a ty byly silene pomaly. Tak sem vycistil tlacitka kontaktolem (o neco se to zlepsilo) a sundal tapecirung ze dveri, vycistil tu listu po ktery jezdi okno a WDckem prostrikal celou listu, obe lanka a chvilku jezdil nahoru az dolu, kdyz jsem to promazal podruhy,tak se okna rozjely a ted se stahuji jak nova!!! :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pokud byste si někdo chtěl předělat okýnka na 405 na elektrická, pár mi jich tu zbývá, i s drátama a ovládáním. Předělat jdou i zadní okna, nejen přední...

Odesláno

2x mechanismus okna + 2x spínač = litr. Akorát je dobré mít takový ten dlouhý středový tunel mezi sedačkami, s dírami na ty tlačítka, ten totiž nemám. Nebo vymyslet, kam je dát jinam.

Předělat nic, jen vyměnit mechanismy ve dveřích (5x šroub), a natáhnout dráty...

Odesláno

Tunel s umístěním na tlačítka by byl... jenže teď nějak není ten litr...:mad:

Pokud bys to Oddie měl ještě za nějaký čásek, tak bych se Ti kdyžtak ozval. Jsi ochoten to poslat poštou?

Odesláno

za 1000,- to jde, kolik že jich máš? to bych do toho možná vrazil, panel mám i s pozicema (Sri), jen bych musel asi proříznout tu zaslepku (předpokládám že tu nemáš) a ted mě ještě napadá co s klikama, nemám záslepky. kdy bude další sraz???:D mk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...