bibikuba Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 zdravím vás a chci se zeptat jestli náhodou někdo neví kde najdu čidlo které spíná větrák chladiče při větší teplotě na 806 motor 2,0turbo...Má to klimu ale je tam jen jedna vrtule-vždycky jsem to čidlo našel přímo v chladiči vody ale u týhle káry asi bude někde jinde:(Docela se mi to přehřívá a větrák ne a ne sepnout na dochlazení...Myslím že bude problém v tom čidle-jestli to u tohoto modelu není vyřešeno nějak jinak:(Nemá někdo tucha kde najdu něco co dává ten impuls na sepnutí vrtule???Za radu moc děkuju:) [upravil dne 21/6/11 00:07 bibikuba] Citovat
bibikuba Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 možná bych se spokojil i se schématem elektro nebo chlazení...Koukal jsem jestli se tu někde netoulá ale nic jsem nenašel:myslim:bojim Citovat
Ferry Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 teplotni cidlo ( s konektorem hnede barvy) je na domecku termostatu, vedle cidla s modrym konektorem (pro budiky) a zelenym konektorem (pro ridici jednotku motoru) Dale je tam ridici jednotka ventilatoru a jedno rele, nevim jak u 806, ale ta jednotka byva vetsinou pod plastovym nadkolim leveho podbehu, u 806 ale muze byt i v motorovem prostoru, ma konektor s cervenou vysouvaci pojistkou, dej si vyhledat zde na klubu slovo \"bitron\" pripadne Google obrazky http://www.google.cz/search?q=bitron+site:peugeot-club.com&hl=cs&client=firefox-a&hs=wHa&rls=org.mozilla:cs:official&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=yDMATtuaC8mYOqCy6IMO&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBYQ_AUoAQ&biw=1680&bih=890 dle katalogu ND by tam mela byt dvouvrtulova sahara, s jednou velkou a jednou mensi vrtuli, ale vice by se dalo rict podle VIN auta, zda tam mas mit skutecne jen jednovrtulovou Citovat
bibikuba Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 jjj děkuju za radu...O tom hnědém čidle jsem to tu už našel-tak se omlouvám za založení nového téma:mad: Asi budu muset zjistit jaká vrtule tam má bejt namontovaná-bylo to malinko na předek a možná tam někdo nandal použitej chladič z jiného typu.... Citovat
Czedisonek Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 nevíte pls kde má 806 termostat ? Citovat
aaamilan Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Nevím jak u jiných aut, ale já ho mám na pravé straně motoru na hlevě zboku. Jsou u toho tří čidla vede k tommu hadice od chladiče zezhora. Teda spíš jde hadice od termostatu ke chladiči, ale nic nemění to že je tam:-) pokud budeš chtít tak ti to zítra vyfotím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.